NI SAMU SEBE NE PREPOZNAJE NA STARIM SLIKAMA: Milica Kemez nije promenila, već IZMENILA LIČNI OPIS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica Zadruge Milica Kemez ovih dana privači veliku pažnju zbog novog izgleda, a mnogi su mišljenja da bivša zadrugarka više uopšte ne liči na sebe.

NI SAMU SEBE NE PREPOZNAJE NA STARIM SLIKAMA: Milica Kemez nije promenila, već IZMENILA LIČNI OPIS! (FOTO)

Foto: printscreen

Bivša učesnica Zadruge Milica Kemez ovih dana privači veliku pažnju zbog novog izgleda, jer je neprepoznatljiva, ali ni posle silnih korekcija ne prestaje da menja lični opis.

 

Kemezova je sada objavila fotku na društvenim mrežama koja je blago rečeno svbe ostavila bez teksta. Jasno je da je upotrebila neki od filtera, ali izgleda da joj nije dosta svih korekcija kojima se podvrgla, pa još dodatno "dorađuje" selfije. Kako izgleda enormna transformacija Borine bivše devojke, možete pogledati u prilogu iznad.

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest u medijima da su Bora Santana i Milica Kemez pronašli zajednički jezik, međutim zadrugar je tu priču negirao. Da li je to zaista istina, ili pokušavaju da zataškaju stvari, vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sanja

01.12.2021 20:05

Nemože Milici pomoći nikakva operacija ni filter, nema harizme, nema radosti niti energije u njoj koja prija ljudima. Videla sam je bez šminke, bezbojna,nezanimljiva. Loš je i čovek, ljubomorna i zavidna.

Zora

02.12.2021 07:21

Zaradila u Švajcarskoj i Bujanovcu.

jasna

02.12.2021 09:57

milica jos veca rugoba bas je nakaya