POTPUNO RAZOREN: Posle skandala sa Dalilom, Dragojević pobegao od svih, oterao od sebe čak i svoju drugaricu Sandru Rešić!

Autor:

Zadruga

01.12.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle burne svađe sa bivšom suprugom, Dejan se osamio u ekonomskom dvorištu, gde je našao utočište.

POTPUNO RAZOREN: Posle skandala sa Dalilom, Dragojević pobegao od svih, oterao od sebe čak i svoju drugaricu Sandru Rešić!

Foto: printscreen

Nakon haosa koji je imao sa Dalilom Dragojević, Dejan se osamio u ekonomoskom dvorištu. Naime, on je seo ispod nadstrešnice, zapalio cigaru i sve vreme plakao, zbog burne svađe koju je imao sa sada već bivšom suprugom. Rasparva, koja je isprva krenula provokacijama, prerasla je u sukob epskih razmera, a Dejana je ovo dovelo do granice sa depresijom.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević u suzama

U jednom momentu mu je prišla Sandra Rešić, ali ju je on zamolio da ode, da bi bio sam. Dejan je nastavio da plače, a sve vreme oko njega je bilo obezbeđenje koje ga je razdvojilo od Dalile.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević oterao Sandru Rešić od sebe

 

Kako li će se dalje odvijati situacija između bivših supružnika, ostaje da vidimo, ali sudeći po tome da ne mogu da pronađu zajednički jezik, sasvim je ne očekivano da će u skorijem  periodu u njihovom odnosu cvetati ruže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

01.12.2021 20:14

Smarate nas sa ovom budaletinom, koji otkacio porodicu i prijatelje zbog zene. On i ne zna ni za jednu, sem njene. Glupak. Nabila mu zena rogove, a on nema stav ni posle dva meseca i jos mu nejasno u glavi ? . Jado, jadni sta treba zena jos da ti uradi pa da " razbistris u glavi " ! Ne dao Bog nikome ovakvu proracunatu budaletinu za muza.