NASTAO KARAMBOL EPSKIH RAZMERA: Dejan uhvatio Dalilu za gušu, pa potegao stolicu, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević danas su gostovali u radio emisiji Amnezija, i ubrzo potom su se gadno posvađali, što je umalo dovelo do karambola epskih razmera.

NASTAO KARAMBOL EPSKIH RAZMERA: Dejan uhvatio Dalilu za gušu, pa potegao stolicu, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO! (VIDEO)

Foto: printscreen

Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević danas su gostovali u radio emisiji Amnezija i tom prilikom umesto da izglade odnose, oni su ih još više narušili, te su nasrnuli na jedno drugo, a sekunde su ih delile od pravog pokolja.

Niz pitanja, koje je  Dalila dobila, kao i njeni odgovori, kod Dejana su probudili bunt, pa od peckanja i koškanja, ovaj bivši bračni par je ubrzo ušao u svađu, koja je kuliminirala u neviđeni karambol. Pošto su oni ovonedeljni potrčci, trebalo je da spavaju zajedno u izolaciji, ali je Dalila to odbila, a sada je otkrila i zašto.

- Zbog čega nisi otišla u izolaciju sa Dejanom, a celo veče si bila sa njim za rulet stolom - glasilo je prvo pitanje za Dalilu.

- Tamo gledam u brojeve, a u izolaciji bi imala kontakti sa njim. Nisam nasilno spremna da odlazim u izolaciju. Nisam neko ko igra po nečijim direkcijama. Trenutno mi je potrebno društvo, a ne samoća - odgovorila je ona.

- Kako je kada ti prijatelji okrenu leđa - glasilo je pitanje.

- Jako ružno. Luks se služi rečima kojima me je nazivao bivši suprug i dečko. Ružno je kada mi govori da sam punjeni silos i separeuša. Ja ga zovem tvorom, nazvala sam ga ubicom, ali to je on za sebe rekao, jutros smo imali okršaj malo sam mu udarila šamare, on me gurnuo na krevet. Krivo mi je i glupo kada vidim da me muškarci napadaju. Ne znam iz kog razloga. Ne cenim muškarce koji idu tako nisko, kao ni žene koje sebi mrmljaju u bradu. Mislim da su ove sezone žene veći muškarci od njih - rekla je Dalila.

U jednom trenutku došlo je do okršaja, kada je Dalila počela da štipa i povređuje bivšeg muža. On je dozivao obezbeđenje, a  kako je sve to izgledamo, možete pogledati u prilogu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

02.12.2021 04:48

Manipulatorka stipanjem oponasa Maju. Sama priznala da je Saletu opalila samar. Stipa ex muza. I opet, veliki sef je ne kaznjava za fizicke kontakte koje ucinila prema drugima. Zasto je ona privilegovana ??? Zasto , veliki sefe ? Time hranis njenu sujetu .