DALILA ŽELI DA RAZGOVARA S MNOM, A GLEDA U CARA: Dejan progovorio o Mujićkinom ponašanju, pa priznao da li će DOĆI DO POMIRENJA!

Autor:

Zadruga

01.12.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan je sada odlučio da otkrije sve što mu je na duši i osvrne se na novonastale odnose sa njegovom bivšom ženom.

DALILA ŽELI DA RAZGOVARA S MNOM, A GLEDA U CARA: Dejan progovorio o Mujićkinom ponašanju, pa priznao da li će DOĆI DO POMIRENJA!

Foto: printscreen

Dejan Dragojević izgleda da ipak ne može da prežali bivšu suprugu i pored brojnih pokušaja da sa nekom drugom pripadnicom lepšeg pola uđe u priču, a bez obzira što pokazuje hladan stav prema sada već bivšoj supruzi, danas je pred milionskim auditorijumom priznao da i dalje nije hladnokrvan prema Dragojevićki.

Dejan je sada odlučio da otkrije sve što mu je na duši i osvrne se na novonastale odnose sa njegovom bivšom ženom.

Zdravo Dejane, kako si? - pitalo je Drvo.

- Uvek isto pitanje i uvek sličan odgovor. Ne znam posle svega. Vidim da želi da razgovara sa mnom, ali vidim i da gleda u Cara i da prati situaciju. Vidim da joj je te dobro, te nije, ali me sve to ne interesuje dok mi se ne probudi taj neki osećaj u grudima. Trenutno mi nije žao, vidim da je dobro, jaka je, zna ona kako treba da se ponaša u svakoj situaciji - odgovorio je Dragojević.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević o Dalili

Postoji li neki delić u tebi, koji se nada pomirenju nakon svega? - pitalo je Drvo.

- Ne, ne postoji. Možda samo izgleda da postoji jer smo pet godina bili zajedno. Desile su se razne situacije, rekao bih bolesne, tako da od toga nema ništa. Jedini delić zbog koga tapkam u mestu je to što mi je mnogo toga nejasno, da posle svega može to da uradi. Ne mogu da shvatim da može da peva, da me pogleda, da priča sa mnom. Kad malo bolje razmislim, nije ni ona sva svoja. Ubaci me u trip kao da ja nešto loše radim, a da ona ništa nije. Kada priđem nekoj devojci imam utisak kao da ja grešim, čujem razna dobacivanja. Uglavnom, situacije nisu baš normalne. Vreme je najbolji pokazatelj svega, ali to izgubljeno vreme ne može da se nadoknadi, pogotovo vreme koje sam ja prolazio dok je ona želela sebe da učini srećnom. Kad se setim sebe, odvratno sam se osećao. Kad pomislim na to želudac mi se okrene. Ovo vreme što dolazi, mislim da može da donese možda još veći ožiljak. Mislim da nije čista prema meni posle svega i da ne može tolika ljubav da preraste u mržnju. Sve uspomene mi se vrate, a neispavan sam. Vraća me sve, praznici, euforija koja dolazi pa me sve to vraća unazad. Ali se trudim da idem napred i da ne padam. Ne znam šta je dobro i šta nije, radim samo kako se osećam, a oni tumače kako njima odgovara. Meni je samo bitno da izađem čist, zdrav i normalan - govorio je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

01.12.2021 15:16

Ovaj covek zaista nema ni malo dostojanstva. Zena mu nabila rogove pred kamerama, i njenu javnu prevaru videli milioni gledalaca, a njega " steze u grudima , jer su bili 5 godina u braku ". Hajde, neka vise ne slini za njom , jer ovo je sad sve njegova dramaturgija, u kojoj se uziveo u ulogu pacenika.. Pretera vise sa tim kako ima konfuziju u glavi. Da je nagazio na nagaznu minu, prosla bi ga do sada konfuzija . Zna on dobro koga je ozenio, a to sto on na silu zeli da je prikaze idealnom, to su njegove frustracije kojih je on svestan, a glumi ludilo. Dosadan je vise sa njegovom patnjom. Nece valjda igrati uligu pacenuka mesecima ? Ako tako nastavi, NAPOLJE, NA LECENJE. I, laganje je obolenje koje treba leciti.

Odgovori 13 0