#Trending: Da li će srce Maje Marinković pripasti nekom trećem zadrugaru do kraja rijalitija, otkrivaju Misica, Bora i Tijana! (VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zadruga

01.12.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija Republika TV-a, "U trendigu sa Republikom" svake srede tačno u 5, donosi komentare naših sagovornika na veoma aktuelne teme koje su u trendu!

#Trending: Da li će srce Maje Marinković pripasti nekom trećem zadrugaru do kraja rijalitija, otkrivaju Misica, Bora i Tijana! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

 

U novoj epizodi "U trendigu sa Republikom" bavili smo se temom Maje Marinković, koja je po našim istraživanjima protekle sedmice bila jako guglana, a klipovi sa njenim imenom bili su u samom vrhu trending liste. 

 

 

Jovana Ljubisavljević misica, Bora Snatana, kao i urednica zabave Srpskog telegrafa, Tijana Cvejanović, komentarisali su Majino učeše. 

Pored toga ovaj trio dao je veoma zanimljive prognoze za opstanak zadrugarke u rijalitiju, kao i ko bi mogao biti Majina potencijalna nova ljubav! 

Novu epizodu "U trendigu sa Republikom" možete pogledati u videu na početku teksta, a ako još niste zapratite naš Jutjub kanala Republika, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading