PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Pljušte čestitke sa svih strana, objavila prvu fotku sa bebom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plesačica Nina Babić, koju je region upoznao u trećoj sezoni "Zadruge", onbradovala je njene pratioce na društvenim mrežama i obavestila ih da je postala majka, a čestitke su se nizale sa svih strana.

PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Pljušte čestitke sa svih strana, objavila prvu fotku sa bebom! (FOTO)

Foto: Prntscreen/Pink

Plesačica Nina Babić, koju je region upoznao u trećoj sezoni "Zadruge", postala je majka, a svoje mnogobrojne pratioce je obavestila na društvenoj mreži Instagram. Nina je, inače, osim po talentu za ples u "Zadruzi" ostala upamćena i po turbulentnoj vezi sa Mlađom Jovanovićem, sa kojim odavno više nema nikakav kontakt.

Lepe vesti podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama, gde je objavila fotografije sa svojim sinom prvencem iz porodilišta.

Foto: printscreen

Nina Babić postala majka

Nina i njen emotivni partner presrećni su zbog prinove, a čestitke im stižu sa svih strana.

Foto: printscreen

Nina Babić Instagram

- Hoću pre svega svima da se zahvalim na prelepim porukama u Danijelovo i u moje ime. I da znate da je sve super prošlo i sa bebom i sa mnom. Ljubimo vas - poručila je novopečena mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading