PROCURIO RAZGOVOR DALILINOG BIVŠEG I NJENE MAJKE: Evo šta je Emina Mujić poručila Ademiru Pelešu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ademir Peleš objavio je prvo prepisku sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević, a sada je objavio video razgovora sa njenom majkom!

PROCURIO RAZGOVOR DALILINOG BIVŠEG I NJENE MAJKE: Evo šta je Emina Mujić poručila Ademiru Pelešu! (VIDEO)

Foto: republika.rs, TV Pink

Bivši dečko Dalile Dragojević, Ademir Peleš, nakon što je objavio niz poruka između njega i Dalile, sada je na Instagramu podelio i snimak telefonskog razgovora sa njenom majkom Eminom Mujić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ademir Peleš (@ademirpeles)

 

Naime, Peleša je pozvala Emina kako bi rešila nesuglasice oko poruka koje je bivši zadrugar objavio sa njenom ćerkom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Evo čitav razgovog sa Dalilinom majkom Eminom koji je bio pre par minuta i koje me ne puštaju na miru zadnjih 10 godina. Meni ne treba popularnost, niti ovaj publicitet, skoro 2 meseca se suzdržavam da ne komentarišem i ne izbacujem ništa što se Zadruge tiče. Pokušavam da vodim koliko toliko normalan život, ali to je nemoguće kad me non stop spominju u lošem kontekstu. Predstavljaju me kao najgoreg. Ja svetac u životu nisam bio niti se takvim predstavljam, ali "gospođica" i dalje kad god ima priliku izmisli najgore stvari o meni javno pred milionskim auditorijem i onda mi se narod javlja šalju klipove, novinari zovu za komentare i izjave..ima i onih koji mi prete i nazivaju svakakvim imenima. E, pa ne moze više tako... Video je malo duži pa kome nije mrsko nek ga presluša -  napisao je Ademir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ademir Peleš (@ademirpeles)

 

- Što ti treba to? One prepiske i sve to? -  pitala je Emina.

Pa treba mi. Tvoja ćerka mene non stop spominje unutra. Sa tvojom ćerkom imam 10 godina problem. Ti meni pretiš u porukama" - rekao je Peleš u razgovoru.

Republika

Foto: republika.rs

Ademir Peleš

 

- Nazvala sam te da te pitam za te prepiske. Nisam verovala da si to pustio. Prvo sve sam popratila, niti je sa tvoje strane lepo, niti sa Daliline. Ja sam iskrena, znaš sam kolika sam budala, ne pravda se nikome. Ona tebe više nije spomenula, pratim sve -  dodala je Mujićeva.

Tvojoj ćerki nije trebalo ono sve da laže. A ja ništa nisam slagao, izneo sam činjenice, a ona od mene napravila najgoreg čoveka. Sve što radi radi sebi -  odgovorio je Ademir, a snimak celog razgovora preslušajte u nastavku:

 

https://www.instagram.com/tv/CW8OKo3KOqh/?utm_source=ig_web_copy_link

VIDEO BONUS:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading