DOK CAR GUTA DALILU POGLEDOM, JANJUŠ NE PRESTAJE DA BALAVI ZA MAJOM: Famozni četvorougao raskrinkan, isplivali DOKAZI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već danima velelpno imanje na Šimanovcima, tresu ljubavni brodolomi, i dok jedni smatraju da će se famozni četvorougao raspasti, sinoćnja dešavanja su nas uverila u suprotno. Naime, dok je Janjuš balavio za Majom, Filip Car nije skidao pogled sa Dalile, čime je svima jasno, da su ovi odnosi ostali ne raščišćeni.

DOK CAR GUTA DALILU POGLEDOM, JANJUŠ NE PRESTAJE DA BALAVI ZA MAJOM: Famozni četvorougao raskrinkan, isplivali DOKAZI! (FOTO)

Foto: E-Stock, Instagram

Već danima velelpno imanje na Šimanovcima, tresu ljubavni brodolomi, i dok jedni smatraju da će se famozni četvorougao raspasti, opet nova dešavanja govore drugačije. Naime, iako je protekla noć prošla kao po običaju sa haotičnim dešavanjima, desilo se i par zanimljivih situacija, koje svedoče, da Filip Car ne može da preboli Dalilu, kao ni Janjuš Maju.

Foto: printscreen

Janjuš vreba Maju Marinković

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije na kojima se jasno vidi da razmirice između ljubavnog para Maje Marinković i Filipa Cara nisu bile samo fikcija pojedinaca. Jedna od fotografija pokazuje kako Janjuš i dalje krišom gleda svoju veliku ljubav koja trenutku uživa u vezi sa njegovim bivšim prijateljem.

Foto: printscreen

Filip Car gleda u Dalilu Dragojević

Druga fotografija jasno govori o tome da Maja Marinković ne pravi bezrazložno dramu i da njen dečko i dalje ne odvaja Dalilu Dragojević, kao i da pomno prati svaki njen korak. Kako li će se nadalje odvijati situacija između bivših partnera, ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading