MAJINA NAJMRAČNIJA TAJNA UGLEDALA SVETLOST DANA: Taki OBELODANIO šta njegova ćerka voli da radi muškarcima!

Autor:

Zadruga

01.12.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se oglasio i prokomentario ćerkino ponašanje u rijalitiju, ali je takođe i otkrio kako se ova atraktivna i opasna zadrugarka ponaša prema jačem polu.

MAJINA NAJMRAČNIJA TAJNA UGLEDALA SVETLOST DANA: Taki OBELODANIO šta njegova ćerka voli da radi muškarcima!

Foto: Instagram.com

Maja Marinković, Taki Marinković

Otkako je Maja Marinković kročila u „Belu kuću“, skandali ne prestaju. Iako je Filip Car zbog nje ostavio Dalilu Dragojević, to zadrugarki, koja očigledno ne može da mu zaboravi neke stvari, je ne dovoljno, te svaki dan imamo prilike da gledamo njihove prepirke, koje se završe i fizičkim obračunom.

Ovim povodom se oglasio Radomir Marinković Taki, koji ističe da osuđuje ćerkino ponašanje, a njeno davljenje dečka upotpunosti opravdava.

Foto: Republika.rs

Taki Marinković otkrio Majinu tajnu

- Ne znam šta bih rekao, još se maltene nije raspakovala, a već je počela da pravi gluposti. Trudim se da ne gledam, ali mi ljudi javljaju i šalju klipove. Video sam kako je davila Filipa, ali to je Maja, ona je strastvena žena i kad voli i kad bije - rekao je na samom početku razgovora Taki za Alo, koji pokušava da nađe opravdanje za svoju jedinicu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković davi Filipa Cara

- Mislim da je ona stara narodna „Ko se bije taj se voli“ tačna, jer su se oni posle celog tog cirkusa ljubili i pomirili. Ako joj je Car oprostio, onda nemam ja šta da joj zameram. Njeno ponašanje možda nije svaki put objašnjivo, ali ona je takva samo prema onima koji to zasluže. U ovom slučaju Filip je bio nevaljao i dobio je kaznu. Ko zna šta ćemo još do kraja gledati, ovo je tek početak, ali ja bih voleo da Car ostane džentlmen i da joj ne vrati istom merom jer ne bih podneo da gledam kako bilo koji muškarac tuče moju ćerku - iskreno je rekao Taki za Alo, i dodao:

- Naravno, ne opravdam to što ona radi, ali žene su lepši i nežniji pol pa im je samim tim sve oprošteno. Oni se vole, to se vidi, a gde ima ljubavi i strasti ima i trzavica, svađa, pa i batina. Nadam se da više neće dolaziti do ovakvih situacija, mada ne isključujem mogućnost poznajući Maju i njen temperament - završava Taki izlaganje za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading