MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ POKRENULA TUŽBU: Napala Peleta zbog tvrdnji da je njena ćerka za JEDNU NOĆ, isplivali svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ademir Peleš objavio je fotografiju prepiske sa Eminom Mujić, koja ga je napala i poručila mu da pokreće tužbu protiv njega.

MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ POKRENULA TUŽBU: Napala Peleta zbog tvrdnji da je njena ćerka za JEDNU NOĆ, isplivali svi detalji! (FOTO)

Foto: republika.rs, TV Pink

 

Zadrugar Ademir Peleš Pele objavio je fotografiju prepiske sa Dalilom Dragojević na svom Instagram profilu, nakon čega se oglasio za portal Republika.rs i otkrio sve detalje, gde je istakao da je ona zapravo devojka za jednu noć. 

Detaljnu izjavu Peleta možete pročitati klikom OVDE

Republika

Foto: e-stock

Ademir Peleš i Dalila Dragojević

 

Ono što se sada šokiralo Peleta, jeste to što mu se javila Dalilina majka Emina Mujić, pa je on i to objavio javno da svi vide pravo lice porodice Mujić. 

- Javila se i mamica od dotične - napisao je Pele. 

Samo da ti kažem da ovo demantuješ, jer ako želiš nešto da kažeš onda javno reci novinarima ili uđi ponovo u Zadrugu, pa pričaj dole! Tužba ide i za ovo! Prevište ste se svi zaigrali - glasila je poruka. 

Republika

Foto: instagram.com

Emina Mujić napala Ademira Peleša

Pored poruka, Emina je pokušala i nekoliko puta da pozove Peleta, ali do njihovog razgovora po svemu sudeći nije došlo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana7

01.12.2021 11:45

Jel' ona drzala svecu 24 h , kada joj kcerka boravila u Nemackoj, Svajcarskoj, Sarajevu, Tuzli.... ? Sta ako se u iznosenju istine udruze svi njeni partneri ?