MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ POKRENULA TUŽBU: Napala Peleta zbog tvrdnji da je njena ćerka za JEDNU NOĆ, isplivali svi detalji! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

01.12.2021

11:38

Ademir Peleš objavio je fotografiju prepiske sa Eminom Mujić, koja ga je napala i poručila mu da pokreće tužbu protiv njega.

MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ POKRENULA TUŽBU: Napala Peleta zbog tvrdnji da je njena ćerka za JEDNU NOĆ, isplivali svi detalji! (FOTO)

republika.rs, TV Pink

 

Zadrugar Ademir Peleš Pele objavio je fotografiju prepiske sa Dalilom Dragojević na svom Instagram profilu, nakon čega se oglasio za portal Republika.rs i otkrio sve detalje, gde je istakao da je ona zapravo devojka za jednu noć. 

Detaljnu izjavu Peleta možete pročitati klikom OVDE

e-stock

Ademir Peleš i Dalila Dragojević

 

Ono što se sada šokiralo Peleta, jeste to što mu se javila Dalilina majka Emina Mujić, pa je on i to objavio javno da svi vide pravo lice porodice Mujić. 

- Javila se i mamica od dotične - napisao je Pele. 

Samo da ti kažem da ovo demantuješ, jer ako želiš nešto da kažeš onda javno reci novinarima ili uđi ponovo u Zadrugu, pa pričaj dole! Tužba ide i za ovo! Prevište ste se svi zaigrali - glasila je poruka. 

instagram.com

Emina Mujić napala Ademira Peleša

Pored poruka, Emina je pokušala i nekoliko puta da pozove Peleta, ali do njihovog razgovora po svemu sudeći nije došlo. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana7

01.12.2021 12:45

Jel' ona drzala svecu 24 h , kada joj kcerka boravila u Nemackoj, Svajcarskoj, Sarajevu, Tuzli.... ? Sta ako se u iznosenju istine udruze svi njeni partneri ?