TAKI PROGOVORIO O MAJINOJ TRUDNOĆI! Marinković tvrdi da ćerki veruje sve: BIĆE TURBULENTNO!

Autor:

Zadruga

30.11.2021

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković dao je svoj sud o ćerkinom ponašanju u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

TAKI PROGOVORIO O MAJINOJ TRUDNOĆI! Marinković tvrdi da ćerki veruje sve: BIĆE TURBULENTNO!

Foto: Republika.rs

Sinoć je bilo burno u Beloj kući, Maja Marinković i Filip Car imali su brutalni okrušaj, a teške reči padale su na sve strane. Međutim, to nije jedini razlog zbog kog je javnost ostala u šoku, Majinim ulaskom u ''Zadrugu'' se saznalo da je bila intimna sa svojim bivšim partnerom Milanom Jankovićem Čorbom, te da postoji mogućnost da je ostala u drugom stanju sa njim. Ovim povodom se oglasio i njen otac Taki Marinković, koji tvrdi da nije znao da se Maja viđala sa Čorbom.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ/zadrugaofficial/printscreen/youtube.com

Maja Marinković i Čorba bili intimni pre njenog ulaska

- Ne, čuo sam prvi put na TV-u, nemam pojma o čemu se radi. U vezi trudnoće ne znam, čuo sam sve kod vas. Maja je rekla da od tog posla nema ništa, ja verujem svom detetu. Ja ne mogu ništa da uradim, nemam kontakt sa njom, nemoguće je doći do njih - rekao je on, pa prokomentarisao svađu između Cara i Maje, te dao svoj sud o daljem toku njihove veze:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car se posvađali

- Ko se bije, taj se voli. Ne smem više da se stresiram, dam izjavu, a posle pola sata ispadne neštodrugo, pomirili su se. Maja je iskusan rijaliti igrač, a i ovaj se dobro namazao, udario je tuk na luk, hoće oboje da budu dominantni za stolom. Biće to turbulentno do kraja, neću da trčim pred rudu i budem kontradiktoran - zaključio je Marinković za Pink.rs

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

30.11.2021 22:53

Ludaci teski, cime se budala ponosi.