DROGIRALA SAM SE SA LUKASOM! Sanja Grujić BLUDNIČILA sa folkerom: BOG ME JE SAČUVAO TADA!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zadruga

30.11.2021

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Sanja Grujić otkrila je da je bila provela ludu noć sa Acom Lukasom.

DROGIRALA SAM SE SA LUKASOM! Sanja Grujić BLUDNIČILA sa folkerom: BOG ME JE SAČUVAO TADA!

Foto: ST/D. KADIĆ/Goran DOLJANČEVIĆ

Zadrugarka Sanja Grujić u jednom trenutku je zaboravila da se svaki razgovor u rijalitiju snima, pa se tokom razgovora sa Marijanom Zonjić i Franom Pujasom prisetila druženja s Aleksandrom Vuksanovićem alijas Acom Lukasom. Kako je otkrila, celu noć su divljali i bahatili se po Crnoj Gori pod dejstvom droge i alkohola, a detaljima je šokirala cimere.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sanja Grujić o Aci Lukasu

- Jao, jednom smo se Lukas i ja napili, odvalili smo se. Bože, kako je mene bog sačuvao tada. Po Crnoj Gori smo vozili, divljali, a nas dvoje ubijeni, našmrkani. On je vozio te noći, a nekad ga je vozio vozač i imao je i obezbeđenje. Mislim, on i nema dozvolu, koliko ja znam. Izgubili smo pojam o vremenu, nismo imali pojma da je uveliko svanulo. Došli smo u hotel na doručak, ušetali zajedno. Ljudi su gledali u šoku, odmeravali nas, naravno, Lukasa su odmah prepoznali - pričala je Sanja u dahu, kroz osmeh i nastavila:

Republika

Foto: ST/D.Kadić, E-Stock

 

 

Marijana: Lukas me je zvao u trojku

Pevačica Marijana Zonjić je pre ulaska u "Zadrugu 5" ispričala da ju je Aca Luklas zvao da imaju intimne odnose, i to sa još jednom devojkom, a sve se desilo pre njenog ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima.

- Ja sam celu noć ostala kod Lukasa, imali smo odnose, bilo smo u njegovom stanu, pili, pevali, bilo nam je prelepo... Ipak, u jednom momentu odlučio je da pozove još jednu devojku da nam se pridruži, što me je iznerviralo. Bilo mi je neprijatno jer ne volim takve stvari. To sam mu i rekla, ali očigledno me nije ozbiljno shvatio. Mislila sam da se šalio sve vreme, a onda se ona pojavila na vratima, spremna za druženje. Besna sam pokupila svoje stvari i skoro gola sam izletela iz njegovog stana, neke komšije su me čak i videle - rekla je za domaće medije.

- Da stvar bude još gora, meni je haljina u jednom delu bila pocepana. Sve otvoreno bilo, ono razmazana šminka po celom licu, kosa raščupana...

Fran je u neverici slušao njenu priču, pa pokušao da je spreči da se i dalje kompromituje.

- Jesi li svesna da to pričaš na televiziji - upitao ju je, a kako deluje, nju to baš i nije pogodilo:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Fran Pujas upozoravao Sanju Grujić šta govori

- Pa šta ima veze, desilo se to... Svi već znaju da ja Lukasa poznajem, to sam pričala više puta. Bilo je tako kako sam rekla, nisam ništa slagala.

Inače, Sanja je tvrdila da sa folkerom nikada nije imala intimne odnose, a mnogi su je otvoreno napadali da se bavi najstarijim zanatom.

- Ne bavim se prostitucijom, poslovnom pratnjom, mene to ne zanima, kraj i tačka! Imam dokaz ko meni šalje pare. Imam prijatelje iz raznih zemalja. Što se Ace Lukasa tiče, izvesno vreme sam izlazila s čovekom, ali nismo bili intimni - govorila je Sanja pred kamerama.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Oki nbg...

30.11.2021 21:55

Ivana boca i njena sestra se hvale snimcima sa lukasom...

Sociološki marifetluci

01.12.2021 07:59

Proslavio se "društveno korisnim poslom"-citiram. Neko drugi napisao knjigu.

Marko zvezdara...

01.12.2021 09:53

Ovoj spodobi rumenic dovodi zadrugarke u pokusaju na orgije u zamenu za belo.. A one pristaju zarad slave