ČORBA PROGOVORIO O MAJINOJ TRUDNOĆI! Trudna je, ali ne znam čije je dete!

Autor:

Zadruga

30.11.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon što se saznalo da je Maja Mairnković imala intimne odnose sa Milanom Jankovićem Čorbom, krenule su spekulacije o njenoj trudnoći, a sada je i Čorba dao svoj sud o svemu.

ČORBA PROGOVORIO O MAJINOJ TRUDNOĆI! Trudna je, ali ne znam čije je dete!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ/zadrugaofficial/printscreen/youtube.com

Ulazak Maje Marinković u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' izazvao je pravu pometnju, a osim što je rastavila ljubavnike Filipa Cara i Dalilu Dragojević, haos je nastao kada se saznalo da je neposredno pred ulazak u Belu kuću bila intimna sa nekadašnjim dečkom, Milanom Jankovićem Čorbom. Naime, nakon tog saznanja, počele su spekulacije da je Maja u drugom stanju i to sa Čorbom, jer su kako je navela imali nezaštićene odnose, a njoj ciklus kasni. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Milan Janković Čorba bili intimni pre njenog ulaska u Zadrugu 5

Milan Janković Čorba bio je gost emisije ''Ekskluzivno'' gde je govorio o Majinoj potencijalnoj trudnoći i šta će uraditi ukoliko se ispostavi da je dete zaista njegovo.

- Imamo ovde jabuku, imamo mango, može da se napravi voćna salata... Maja je trudna, ali ne znam ko je tata - počeo je reper kroz šalu, a ona se uozbiljio, pa dodao:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Janković Čorba o Maji Marinković

- Ni meni ništa nije jasno. Svašta se priča, svašta se piše, ljudi me stalno zovu, neko me pljuje, neko čestita, a ja ne znam šta se dešava. Ja samo bio na krštenju tog 23. oktobra, napio se, završio na ispiranju, a šta su oni meni tamo radili, ko je bio tu, ja stvarno ne znam. Šta je i kako je ne znam, videćemo.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Janković Čorba o trudnoći Maje Marinković

- Znam da je to nemoguće, znam da je to nešto što ne može da se desi nikad, ali ako bi se možda desilo nešto, nikada ne bih odustao od toga da priznam svoje dete, ma sa kim da je, nikada ne bih išao na abortus... Ali, znam da je to nemoguće. Nikada ne bih bežao od odgovornosti, da budem otac... Moramo da se nosimo sa stvarima koje smo uradili.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković obnovili vezu

Kako je Maja obnovila svoju vezu sa Filipom Carem, sa kojim je Čorba inače u lošim odnosima, on je sada dao svoj sud i o njegovom učešću u petoj sezoni.

- Car mi nikada nije predstavljao problem u životu jer imaš Cara, pa imaš Čorbu... I to ti je to. Ne može niko da bude car - možeš da imaš nadimak ili prezime Car, ali da bi bio car moraš da imaš m*da da radiš ono što pričaš, ili da ne pričaš ono što nisi uradio. Za mene on nikada neće biti car zbog toga što je pričao laži o meni i što je pričao da mi je udarao šamare... To se uopšte nije ni desilo. Nakon "Zadruge 4" nikada me nije pozvao niti izrazio ambiciju da rešimo problem - zaključio je Čorba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading