NAKON RASKIDA SA ČORBOM, TEODORA PALA U DEPRESIJU: Procurila poruka koja je sve rastužila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.11.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Bilanović objavila je fotografiju koja je mnoge navela da pomisle da je u depresiji, nakon raskida sa Milanom Jankovićem Čorbom.

NAKON RASKIDA SA ČORBOM, TEODORA PALA U DEPRESIJU: Procurila poruka koja je sve rastužila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović nedavno je raskinula vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom, koju su započeli u rijalitiju ,,Zadruga 4". Međutim, kako se spekuliše, Teodora i Čorba su se rastali, nakon što se saznalo da je on imao vrelu akciju sa Majom Marinković pre početka pete sezone rijalitija. 

Ono što je sve šokiralo jeste što je Maja posumnjala da je ostala u drugom stanju sa Čorbom, nakon čega se i Teodora oglasila za portal Republika.rs. Celu izjavu Bilanovićeve možete pročitati klikom OVDE

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Bilanović Zadruga

 

Teodora je otputovala za Švedsku zbog posla, a ono što je sada izazvalo veliku pažnju jeste njena objava na Instagramu, zbog koje su mnogi pomislili da i dalje pati za Čorbom. Naime, na Instagram storiju Bilanovićeva je podelila fotografiju jedne poruke, koju je pronašla na pomenutoj društvenoj mreži, a sadržaj iste je mnoge naveo da pomisle da pevačica pati za sad već bivšim dečkom. 

- Svako nosi u sebi svoju tišinu - glasila je poruka koju je Teodora podelila sa pratiocima. 

Republika

Foto: instagram.com

Teodora Bilanović Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
mina

01.12.2021 11:15

mutava do kraja