RANI RADOVI DALILE DRAGOJEVIĆ: Bahanalije na AFTERU sa reperom, koristila je OVO ime! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.11.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs portal došao je do saznanja o prošlosti Dalile Dragojević, koju je ona mislila da će obrisati, ako ukloni sve dokaze. Međutim, izvor nam je otkrio sve detalje o njenim žurkama.

RANI RADOVI DALILE DRAGOJEVIĆ: Bahanalije na AFTERU sa reperom, koristila je OVO ime! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

 

Trenutno najpoznatija preljubnica, Dalila Dragojević izazvala je gnev kod naroda nakon što je prevarila svog venčanog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. Međutim, njihova ljubav potrajala je sve nekoliko nedelja, pa samo pat dana pred mesečnicu, Car je raskinuo sa Dalilom zbog Maje Marinković, koja je još jednom ušla u rijaliti ,,Zadruga 5".

Republika

Foto: printscreeen

Dalila Dragojević

 

Brak koji je trajao skoro pet punih godina raspao se kao kzula od karata, a od tog trenutka Dalila pokušava sve vreme da istakne koliko joj je loše bilo u bračnoj zajednici sa Dejanom. Međutim, pored toga što pokušava da se opere od toga da je preljubnica, Dalila je zaboravila na svoju burnu prošlost, koja je uglavnom tema za crnim stolom. Mnogi Dalilini bivši momci sa kojima je bila odazvali su se medijima i iznosili da su sa njom bili samo na jedno veče, te da ona važi za ,,laku devojku" u gradu. 

 

 

Portal Republika.rs došao je do saznanja šta je Dalila radi u svojoj prošlosti, a to ni manje, ni više nego sa američkim reperom Snup Dogom. Naime, izvor za naš portal otkriva sve detalje njihovog izlaska u grad, kao i šta je Dragojevićka, koja je tada bila poznata pod umetničkim imenom Dalila Moreno radila sa reperom. 

 

 

- Jedne godine, ne mogu tačno da se setim koje, Dalila je radila, da li je imala svega 16 godina, radila je tamo na Zrću, u nekom klubu, baš poznat klub, mnogi poznati izlaze tamo i to. Mislim, nije da ja lažem, ljudi, ona je to sama objavljivala. Kako se zove, jedne večeri, dok je radila tamo, bila je sezona, i tu je došao ovaj reper Snug Dog, to je bilo pravo ludilo. Mnogi su se okupili da bi ga videli, ipak je on zvezda sam po sebi. Kad eto ti Moreno Dalile, glavom i gradom, bosanska Paris Hilton stigla na zabavu. Ljudi, to je bio plač! Dalila je sve vreme bila tu oko njega, to su bile ture pića, flaše onih šampanjaca, ma bukvalno ono bahanalije. Tu se nije znalo ko je s kim, a Dalila tada bre nije bila ni maloletna. Išla je posle sa Snupom na afetere, zamislite tek tako šta se dešavalo - govori izvor za Republika.rs. 

 

 

Dalila se potrudila da njenu prošlost zauvek obriše, pa je storije sa Snup uklonila sa njenog Instagram. No, mi smo došli u posed jedne fotografije na kojoj Dalila pozira sa Snup Dogom. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dalila Dragojević i Snup Dog

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Zana

30.11.2021 14:41

Ona bosanska Paris Hilton ??? Sama se prozvala, kao i za prezime Moreno. Ha, ha, ha, ha, ha... Za nju je Rialda ribetina! Kakva ova sa nosem koga operisala, sa napumpanim ustima, bez struka, nogama kao grckim stubovima, visecim grudima... Hajde ne zasmejavajte nas.

Odgovori 18 2
Dudlila

30.11.2021 14:47

Ona je prostitutka na kvadrst. Radila je oko šipke i u striptiz baru.Sve najnemoralniiješto može biti.

Odgovori 21 1
Helena

30.11.2021 23:27

Ako je ovo čuveni reper Snoopy Dog,ja sam Paris Hilton😂

Odgovori 15 1