ŽALI ŠTO NIJE VIŠE ISKORISTILA DEJANA: Dalila se žestoko ispalila u razgovoru sa zadrugarima, pa priznala da je sa Dragojevićem bila samo zbog OVOGA!

Autor:

Zadruga

30.11.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila je tokom razgovora sa cimerima otkrila da joj je žao što nije dobila srpsko državljanstvo, te da je to glavni razlog njenog kajanja zbog raspada braka sa Dejanom.

ŽALI ŠTO NIJE VIŠE ISKORISTILA DEJANA: Dalila se žestoko ispalila u razgovoru sa zadrugarima, pa priznala da je sa Dragojevićem bila samo zbog OVOGA!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dalila Mujić i Dejan Dragojević razveli su se u rijalitiju "Zadruga", nakon što ga je ona prevarila sa Filipom Carem, u prvih mah bezazleni flert između poznatog šarmera iz Crkvenice i najpoznatije rijaliti preljubnice prerastao je u nešto veće, što je rezultiralo i razvodom. Međutim, posle Majinog ulaska na velelpno imanje, njihova ljubavna priča doživela je krah, a svi su mislili da će Dalila uložiti sve napore, kako bi se vratila svom suprugu, ali to se ipak nije desilo.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević Zadruga 5

Pati zbog raskida sa Dejanom, jer ga nije dovoljno iskoristila!

Ona je tokom razgovora sa cimerima otkrila da joj je žao što nije dobila srpsko državljanstvo. Naime, Dalila je iz Federacije BiH, a tokom braka sa Dejanom Dragojevićem mogla je da stekne pravo da postane državljanka Srbije, ali nije ispunila uslov, a to 5 godina braka.

Ona zbog toga očigledno žali, o čemu svedoči njen razgovor sa Stefanom Karićem.

- Da sam izdržala 5 godina, imala bih srpsko državljanstvo - rekla je Dragojevićka.

- Koliko je prošlo? - upitao ju je Stefan Karić.

- Četiri - odgovorila mu je ona.

- Pa što nisi sačekala još godinu dana? - zezao ju je Stefan smejući se, nakon čega je nastala tišina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

30.11.2021 14:31

Eto, izlanula se zasto bila u braku sa njim Iz interesa: srbijansko drzavljanstvo. Svedoci smo sadrzaja narodne poslovice , koja kaze : "dosli divlji da isteraju pitome ". Sva sreca da se brak raspao. Jedan divljak manje.

Odgovori 12 1