JEZIVE SCENE U RIJALITIJU: Dejan ušao u izolaciju i zanemeo od šoka, NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE ZATEKAO! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

30.11.2021

13:32

Anđela Đuričić sinoć je izabrala Dalilu i Dejana Dragojevića za svoje potrčke, međutim Dalila je odbila da boravi u izolaciji, te se Dejan uputio sa posteljinom, kako bi se spremio za spavanje, ali prizor koji je zatekao ga je šokirao.

JEZIVE SCENE U RIJALITIJU: Dejan ušao u izolaciju i zanemeo od šoka, NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE ZATEKAO! (FOTO)

printscreen

Anđela Đuričić sinoć je izabrala  Dalilu i Dejana Dragojevića za svoje potrčke, međutim Dalila je odbila da boravi u izolaciji, na iznenađenje svih, s obzirom na to da su svi mislili da će najpoznatija rijaliti peljubnica iskoristiti ovu situaciju za pomirenje sa supugom.

Dejan je krenuo sa posteljinom, kako bi se spremio za spavanje, a u tome mu je pomagala Ana Spasojević.

printscreen

Dejan Dragojević i Ana Spasojević

Naime, njih dvoje šokirali su se prizorom koji ih je dočekao u izolaciji, a Ana mu je ponudila da sve počisti, kako bi on imao bolji boravak.

- Ovde miriše na se*s - rekla je ona.

printscreen

Dejan zagrlio Anu Spasojević

Dejan se zahvalio Ani što mu je pomogla i pružio joj nežan zagralj i poljubac. Po svemu sudeći izgleda da Dejan konačno uspeva da se izvuče iz kandži depresije, te sve više obraća pažnju na njegove rijaliti cimerke, a da li će se odlučiti i da pređe granicu prijateljstva, ostaje da saznamo.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

30.11.2021 15:45

Vecina " devojak " se daju, sminkaju, opijaju, puse... ali zato, ne ciste za sobom, ne peru sudove, ne kuvaju... Gde su one rasle????Daleko im kuca !!!