PROCURILA DALILINA PREPISKA SA BIVŠIM ZADRUGAROM: Izjavljivala mu ljubav, klela se u majku da ga VOLI, a evo šta su radili zajedno! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.11.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ademir Peleš Pele oglasio se za portal Republika.rs i otkrio sve o njegovoj prepiski sa Dalilom Dragojević, preljubnicom za koju zna ceo region.

PROCURILA DALILINA PREPISKA SA BIVŠIM ZADRUGAROM: Izjavljivala mu ljubav, klela se u majku da ga VOLI, a evo šta su radili zajedno! (FOTO)

Foto: e-stock

 

Prošle noći Dalila Dragojević iskoristila je priliku, pa je pred milionskim auditorijumom istakla kako ima traume od njenog bivšeg poznanika Ademira Peleša Peleta. Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5" Pele je ispričao sve o Dalilinoj prošlosti i šta su imaju pre početka nove sezone. Ona je naravno to demantovala, pa je pokušavala svađom da prikrije priču da je i ranije bila ,,slobodnog duha". 

Republika

Foto: printscreeen

Dalila Dragojević

 

Međutim, Pele je odlučio da raskrinka Dalilu, pa je objavio prepisku, a sadržaj iste će vas apsolutno šokirati. I dok Dalila u rijalitiju tvrdi da ima traume od Peleta, iako nije želela da ih otkriva, šta je on toliko loše njoj uradio, sa druge strane, po porukama koje se nalaze na njihovom četu, može se zaključiti samo suprostno. Pele je objavio prepisku na kojoj možemo videti da je Dalila izjaviljuje ljubav, te da se zaklela u majku da prema njemu oseća mnogo više od prijateljstva. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ademir Peleš

 

Pele joj u tom trenutku nije odgovorio, a ona je nastavila da ga doziva da ide sa njom, kako bi se lepo proveli. Međutim, po porukama, Pele u tom trenutku nije bio u mogućnosti zbog privatnih obaveza, a ona mu je nagovestila da će biti kod drugarice i da će ga čekati da joj se javi. 

Republika

Foto: republika.rs

Ademir Peleš Zadruga

 

- Pozdrav za Dalilu Mujić ex Dragojević umetničko Moreno. Koja je upravo izjavila da ima ,,traume" od mene. Nadam se da su to te traume - napisao je Pele na Instagram profilu. 

Republika

Foto: instagram.com

Prepiska Dalile Dragojević i Ademira Peleša

 

Pele se oglasio za portal Republika.rs i otkrio nam je detalje o prepisci koju je javno obelodanio. Naime, Peleš nam je objasnio da se na levoj strani nalazi prepiska sa njim, dok je sa desne strane njegov prijatelj. Na pitanje da li je Dalila sa obojicom bila na jedno veče, on nas je odgovorom šokirao. 

Republika

Foto: printscreen

Bivši muž Dalile Dragojević

 

- Moj prijatelj sa kojim je pisala je desno, ja sam govorio o tome u emisiji, a Fejsbuk (prepiska levo) je sa mog. Ja nisam jedini muškarac sa kojim je ona bila na noć. Ona je ganjala sve nas, koji smo bili u gradu, dugo sam se bavio obezbeđenjem, ona je sve ganjala, pravila je probleme, pretila drugim ljudima, kao i sada u Zadruzi, zavađala je ljude, da sam ja kao nešto govorio za nekoga, pa obrnuto, da bi bila u centru pažnje, sve radi nje. Ona je mene zvala da dođem u Sarajevo, išla je kod drugarice, tu je bila samo dan, dva, nakog toga smo se videli, ona tada nije bila udata. I sa mojim prijateljem je bila za jednu noć, imala je samo ozbiljnu vezu, tada kada se udala sa 16 godina za Esa, ja sam radio kao obezbeđenje, ona je dolazila sa 16 godina u taj klub, sve je nas ganjala, svima se javljala. Nisam se hteo oglašavati, ali ona mene predstavlja tamo da sam silovatelj, hoće da opere sebe, da se predstavi - govori Pele za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: republika.rs

Bivši muž Dalile Dragojević

 

- Bilo je za jednu noć, par puta smo pisali, ne mogu da nađem taj profil, tad je bila u Parovima, ja sam vodio jedan klub, ona je htela da dođe, tražila je VIP mesto, imao sam i taj razgovor, htela je da dođe, da budemo zajedno. To za jednu noć, nije bila udata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Zoka

01.12.2021 07:05

Ovu treba diskvalifikovani, a ne davati joj na značaju....jedini način je da joj uvedete majku...ona se stidi majke. To je siguran put za njenu sramotu.Sve ostalo na nju nema nikakav uticaj.