OTKRIVENO KO JE ZET JASNE ŠEKARIĆ: On je otac deteta njene ćerke i JAKO JE POZNAT! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.11.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višestruka prvakinja u streljaštvu Jasna Šekarić postala je baka, a njena ćerka Lea dobila je ćerku. Međutim, svi se pitali ko je otac, a sada je napokon otkriveno.

OTKRIVENO KO JE ZET JASNE ŠEKARIĆ: On je otac deteta njene ćerke i JAKO JE POZNAT! (FOTO)

Foto: printscreen

Višestruka prvakinja u streljaštvu Jasna Šekarić (55) postala je baka, a njena ćerka Lea Šekarić dobila je ćerku, kojoj je dala ime Sofi i svi su se zapitali ko je otac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king_2016)

 

On je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju ćerkice u kojoj želi da mu DJ Kalid i Vil Smit čestitaju rođenje malene Sofi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king_2016)

 

Podsećanja radi, ćerka Jasne Šekarić, Lea učestvovala je u rijalitiju "Zadruga" , gde je bila intimna sa cimerom Radetom Lazićem, ona je Zadrugu ušla kao zauzeta devojka, a nakon samo nekoliko dana bila je intimna sa poznatim manekenom, međutim iz ove njihove afere nije se izrodila veza. Nakon toga, Leinu pažnju privukao je Nikola Orozović.

I taman kad su počeli da ostvaruju prisniji odnos, Lea je, uprkos tome što je zbog svih pomenutih dešavanja bila u centru pažnje, nominovana za izbacivanje, a onda je i napustila "Zadrugu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Gaga

30.11.2021 15:21

Kroz decu se vidi kakvi su stvarno roditelji