ANA ZABRANILA HIRURGU DA OPERIŠE MAJU!? Koraćeva se na brutalan način OSVETILA Marinkovićevoj, šta će Takijeva ćerka REĆI NA TO!

Autor: Republika

Zadruga

30.11.2021

09:50

Kako se navodi u medijima, Ana Korać je navodno odlučila da se osveti Maji Marinković na najbrutalniji način, te je Maja izvisila za operaciju kod poznatog hiruga iz Turske.

ANA ZABRANILA HIRURGU DA OPERIŠE MAJU!? Koraćeva se na brutalan način OSVETILA Marinkovićevoj, šta će Takijeva ćerka REĆI NA TO!

e-stock, instagram

Nije tajna da Maja Marinković pored mržnje koju oseća prema svojoj ljutoj rivalki Ani Korać, vidi u njoj inspiraciju. Naime, ma koliko da je nije podnosila zbog činjenice da su delile istog muškarca, čitaj Marka Janjuševića Janjuša, toliko ju je volela zbog njenog savršenog izgleda, te se na sve načine trudila da izgled dovede do savršenstva, ali je u tome malkice preterala, te je često na stubu srama zbog kopiranja.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković kopira Anu Korać

Maja je u Anu oduvek gledala kao u svog idola, a da je zaista tako, uverili smo se više puta kada je Marinkovićeva bez pardona nosila iste odevne predmete kao Koraćeva, doduše sa zakašnjenjem. I to Maji nije predstavljalo problem, naprotiv.

Kako se navodi u medijima, među njima se desio incident većih razmera od Marka Janjuševića, pa je Koraćeva odlučila da reaguje i na najbrutalniji način zaustavi Majinu želju da postane Ana.

printscreen

Maja Marinković i Ana Korać

- U poslednjih nekoliko godina Maja je uložila skoro 30.000 evra u raznorazne estetske intervencije da bi izgledala što bolje. No, mnogi su primetili da je njen uzor za savršen izgled zapravo Ana, koja je takođe potpuno promenila fizionomiju svog lica - kaže izvor za Alo, i nastavlja:

- Kada je shvatila da lekar kod kojeg ide nije uradio ono zbog čega je došla, Maja je počela da se raspituje kod kog plastičnog hirurga odlazi Ana. Kada je saznala da je u pitanju doktor iz Turske, odmah se bacila na posao. Obratila mu se putem Instagrama, a kada nije dobila odgovor, poslala je imejl. Nekoliko dana kasnije dobila je odgovor i konsultacije su bile zakazane. Međutim, tada je nastao pravi haos - nastavlja izvor za Alo i dodaje 

- Anu Korać kontaktirao je hirurg u želji da joj zahvali što je dala preporuku svojoj prijateljici iz Srbije i poručio joj da će se maksimalno potruditi. Koraćeva je bila u šoku jer nije znala o čemu se radi, a onda su kroz razgovor shvatili da se Maja Marinković pozvala na nju i rekla da joj je njena suparnica zapravo jako bliska drugarica. Ana je bila šokirana ovom pričom i rekla je doktoru da Maja na sve moguće načine želi da postane ona i da joj otkaže konsultacije. Rekla mu je da nikada više neće doći u Istanbul ako prihvati da operiše Marinkovićevu.

S obzirom na to da je ovaj hirurg veom ugledan i da mu je Ana jedna od prvih klijentkinja s ovih prostora, odlučio je da otkaže dogovor s Marinkovićevom.

- Maji je rekao da ima previše zakazanih termina, te da će nažalost morati da otkaže njen dolazak. Ona je tada poludela, ali je ipak ostala dostojanstvena i zahvalila mu se. Nikada nije saznala da joj je zapravo Ana stavila rampu na odlazak u Istanbul - rekao je izvor za Alo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading