DALILA ZA POMIRENJE SA DEJANOM TRAŽI 20.000 EVRA! Rijaliti preljubnica ne želi da se BLAMIRA za male pare, zahteva od produkcije OVE USLOVE!

Autor:

Zadruga

30.11.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se nedavno razvela od Dejana Dragojevića, nakon što ju je Filip Car otkačio, Dalila Mujić po svaku cenu želi da se pomiri sa bivšim suprugom, a navodno je razlog novčana nagrada, koju bi dobila od produkcije.

DALILA ZA POMIRENJE SA DEJANOM TRAŽI 20.000 EVRA! Rijaliti preljubnica ne želi da se BLAMIRA za male pare, zahteva od produkcije OVE USLOVE!

Foto: printscreen

Iako se nedavno razvela od Dejana Dragojevića, nakon što ju je Filip Car otkačio, Dalila Mujić po svaku cenu želi da se pomiri sa bivšim suprugom.

Sada je najpoznatija rijaliti preljubnica shvatila je da je najomraženija ličnost u rijalitiju i da bi pomirenje sa mužem značajno doprinelo da popravi sliku o sebi, zbog čega ga danima proganja i pokušava da uspostavi kontakt.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila prevarila Dejana

Ipak, kako je kod nje sve šou, Dalila je produkciji ponovo postavila uslov. Ona je navodno tražila nagradu od 20.000 evra ukoliko vrati Dejana, a kao objašnjenje je iznela to što će morati da se ponižava i da ga juri, te da će ponovo biti izložena ruglu javnosti. Ona je navodno već dobila 10.000 evra zbog prevare - kako prenosi Kurir.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dalila i Dejan Dragojević

Izgleda da je Dragojević laka meta, jer sudeći po njegovim komentarima, spreman je da joj oprosti. On je juče u programu rekao da mu je žao Dalile, posebno kada plače, a potom je zamolio Lepog Miću da je brani od napada kad god on nije u mogućnosti, kako će se dalje odvijati situacija između bivših supružnika ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading