MIKI ĐURIČIĆ NASRNUO NA MILJANU KULIĆ: Zadrugari poskakali da spreče NEVIĐENU MAKLJAŽU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.11.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić nasrnuo je na Miljanu Kulić, a zadrugari su skočili kako bi ga sprečili da ne napravi kobnu grešku!

MIKI ĐURIČIĆ NASRNUO NA MILJANU KULIĆ: Zadrugari poskakali da spreče NEVIĐENU MAKLJAŽU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Tokom današnje podele došlo je do žestokog klinča MIljane Kulić i Mikija Đuričića, jer je netrpeljivost dostigla vrhunac. Ništa se od ovoga ne bi desilo da se Kulićeva nije obratila svima, a njen govor iznervirao je Đuričića koji ju je napao, a malo je falilo da dođe do fizičkog obračuna njih dvoje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić napao Miljanu Kulić

 

Podsetimo, Miki nije prvi put nasrnuo na Kulićevu, šta više, nekoliko puta za protekliih godina se desilo da njemu popuste sve kočnice i fizički, kao i verbalno nasrne na nju. 

- Ovo nije bila podela budžeta, nego izjava ljubavi, gotovo da si ga i zaprosila. Dokazala si da si dvolična, Matejinim drugovima si dala veliki budžet, da ne bi loše pričali o tebi. Vodila si se tuđim mišljenjem, ispala si totalno nebitna. Sa Tarom si se umalo potukla, a sad si došla tu da se maziš i grliš. Tek ću da budem loša prema tebi - komentarisala je Irma.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić napao Miljanu Kulić

 

- Evo, ja imam samo jednu rečenicu da kažem, Zola mi nije dao novac za nedelju, a ja sam dobila 2.000 dinara, sad vratite vi njegove dugove - rekla je Miljana.

- Niko mi ništa nije dužan, nisam ni ja tebi dužan - poručio joj je Zola.

- Ukrala si pitu Sandri Rešić, marš, lopužo jedna! Ja ću biti diskvalifikovan! Ti si zlo, sešću ti ja sad na kičmu! Ne voli te Zola, niko te ne voli, jer si luda. Napadaš me za 50 dinara, sve si mi uzela. Je*eš se po Etno selu, dok ti mama čuva Željka - vikao je Miki Đuričić na Miljanu.

- Niko mene nije ponizio kao ti! Izblamirao si me - uzvratila je Miljana.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

29.11.2021 18:59

Ova jadnica naskakala na Ivana pa dobila dete. Naskakala na Zolu pa abortirala par puta. Naskakala na Misela , Danijela, Kristijana. Miki, ne nasedaj na provokacije bolesnice.