TOMOVIĆ OBJAVOM RASTUŽIO PRATIOCE! Obratio se majci rečima koje razaraju srce: Slomila me je! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.11.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović objavio je fotografiju sa majkom, a ona što je sve rastužilo jeste njegova poruka koju joj je uputio.

TOMOVIĆ OBJAVOM RASTUŽIO PRATIOCE! Obratio se majci rečima koje razaraju srce: Slomila me je! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Bivši zadrugar Vladimir Tomović po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga" odlučio je da se posveti svom privatnom životu, pa je zbog toga vrlo često odsutan sa društvenih mreža. Neretko se oglašava po pitanju mnogih stvari, a svakako da mnoge zanima njegovo mišljenje o trenutnoj situaciji u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

 

 

Međutim, iako ga mnogi spominju u Šimanovcima, on je ostao dosledan svoje odluke da se ne oglšava do daljnjeg, a do kada će trajati njegova rijaliti ilegala, ostaje nam da vidimo. Sa druge strane, na društvenim mrežama i kada je aktivan, to bude uvek ispraćeno medijski, pa je tako njegova objava raznežila pratioce. 

 

 

Naime, Tomović je na Instagram profilu objavio fotografiju sa njegovom majkom, za koju je ekstremno vezan, a dirljivim rečima je rasplakao sve pratioce. 

- "Znam da on mene nikada neće napustiti", rečenica kojom me je slomila. Suze u oku mi nije videla, od svojih. Život si mi dala, najmanje što mogu je da dok si živa budem uz tebe - napisao je Vladimir. 

 

 

Ispod fotografije su se nizali komentari podrške i lepih reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading