MAJA IMA TIM STRUČNJAKA OKO SEBE: Taki otkrio na koji način je njegova ćerka za pet sati preotela Filipa, a u svemu joj pomogla i ONA!

Autor:

Zadruga

29.11.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Majina najveća podrška Radomir Marinković Taki, otkrio je na koji način je njegova mezimica uspela za jako kratko vreme da se domogne stare ljubavi Filipa Cara.

MAJA IMA TIM STRUČNJAKA OKO SEBE: Taki otkrio na koji način je njegova ćerka za pet sati preotela Filipa, a u svemu joj pomogla i ONA!

Foto: Republika.rs

Maja Marinković napravila je pravu pometnju svojim ulaskom u rijaliti "Zadruga 5". Veza Filipa Cara i udate Dalile Dragojević, posle samo nekoliko sati nakon Majinog ulaska je pukla, poznati šarmer iz Crkvenice, ponovo se vratio svojoj bivšoj ljubavi, na iznenađenje svih prisutnih.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Filip pomirenje

Naime, Majina najveća podrška u životu je njen otac Radomir Marinković Taki, a sada je on u emisiji "Premijera" otkrio da je njegovu ćerku za ulazak u petu sezonu rijalitija spremao tim stručnjaka, među kojima je i starleta Stanija Dobrojević.

Maja sve što je rekla ona je ostvarila, zatvorila je Dalilu i Cara za 5 sati. Nema više niko da vileni po kući. Milism da joj je to bila najveća želja. Maja je imala pripreme pred ulazak u rijaliti. Razgovarala je sa Stanijom Dobrojević i sa Aleksandrom. Znate šta, Maja sad ima tim stručnjaka oko sebe, mi svi utičemo na nju. Stanija je njena velika podrška - izjavio je otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki ima lepo mišljenje o Filipu Caru

Inače, Taki je prokomentarisao i svog zeta Filipa Cara, te istakao da smatra da je on dobar dečko.

Filip je dobar momak, po mom mišljenu. Nestašan je malo tamo u "Zadruzi", ali u principu mislim da je dobar dečko. Mi znamo da je Maja bila i van "Zadruge" u vezi sa Filipom, slala mu je poklone, on je ušao kao zauzet momak. Videli smo sve šta se desilo, ali to je bilo kratkog daha, kad je Maja ušla nastao je muk! Ona jeste bila ljuta na njega, ali proradio je neki adrenalin u njoj, Maja njega iskreno voli i zaljubljena je u njega - priča Taki.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Gogo

30.11.2021 01:19

Koji si ti majmuncina,sto se ne dohvatis njene prostitucije i to podrzavas.