ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Dalilina majka otkrila sve detalje o Dejanovom prelasku u islam, a potom OBELODANILA šta to kriju njegove komšije!

Autor:

Zadruga

29.11.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić konačno je progovorila i potvrdila priču komšija iz Gornjeg Šepka, međutim njena strana priče se ne poklapa sa Husovom, koji je pre nekog izvesnog vremena demantovao te tvrdnje.

ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Dalilina majka otkrila sve detalje o Dejanovom prelasku u islam, a potom OBELODANILA šta to kriju njegove komšije!

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Dalilina majka Emina Mujić konačno je progovorila i potvrdila priču komšija iz Gornjeg Šepka, koji su pre nekoliko nedelja otkrili da je Dejan Dragojević promenio veru i zbog tadašnje žene primio islam.

Foto: www.youtobe.com

Emina Mujić otkrila istinu o Dejanovoj veroispovesti

Hoćeš istinu da kažem? Veterničani, Deki će vam klanjati u vašoj kući kad vam bude došao. Jeste promenio veru. Postio je ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči. Išao je u džamiju. Veterničani to kriju, njihov sin. Pričaju gluposti, kažu omađijan. Koliko je ljudi u svetu prešlo u islam, našli su sebe tu. Ja nisam neka vernica, ne idem u džamiju, odem u pet godina jednom - rekla je Emina za srpske medije.

Deki je sebe našao tu. On je tu našao mir, tu tugu koju su mu priredili majka i brat. Goran je znao da je promenio veru, verovatno im je preneo. Dejan je našao mir u tome svemu - rekla je Mujićka i istakla da će uvek voleti Dekija, koji je naziva majkom, i da veruje da će shvatiti da ga njena ćerka najviše voli te da će se pomiriti, dok o Filipu Caru nije imala lepe reči.

Nakon njenih reči se oglasio i Dalilin otac, koji nije hteo da komentariše tvrdnje bivše supruge.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Huso Mujić se oglasio

Nek priča šta hoće. I ona i Fatija i svi ostali. On je pametan dečko, zna šta je najbolje za njega, njega na to niko nije prisilio, ako on to ne želi sam. Neću da pričam na tu temu - kratko je poručio Huso za Kurir.

Podsetimo, prva komšinica baka Fatija otkrila je da je Dejan prešao u islam i da je poštovao sve muslimanske običaje, a zatim su se javile i komšije, koje su ispričale da se Dejan zove Damir i da ne jede svinjetinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Duksi

29.11.2021 08:53

Dejan, Damir ili Hasan.

Odgovori 17 2
mm

29.11.2021 10:07

svi layovi nigde normalnog

Odgovori 14 0
Zana

29.11.2021 11:30

Bracni par manipulise, laze, kalkulise, amoralni, na sve spremni zarad dobrog honorara. Fuj, fuj oboje. Najpre ih je procitao Djuricic, a brzo odmah i Djedovic. Sve sto su rekli zs bracni par, u pravu su 100%. Ne padajte na njihovu pstetiku, jer, takvi kakvi su NE TREBA DA SE PLASIRAJU NI U PRVIH 20!

Odgovori 24 1
Ivo

30.11.2021 00:28

Staće mali podturic mora sve da sluša i mamu i babu.