MAJA DAVILA CARA! Marinkovićeva POLUDELA kada je uhvatila Filipa da MUVA Dalilu: JA ĆU TI DOĆI GLAVE, ZAKLAĆU TE! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković uhvatila je svog dečka Filipa Cara kako gleda Dalilu Dragojević zbog čega je skočila na njega i počela da ga davi.

MAJA DAVILA CARA! Marinkovićeva POLUDELA kada je uhvatila Filipa da MUVA Dalilu: JA ĆU TI DOĆI GLAVE, ZAKLAĆU TE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković uhvatila je dečka Filipa Cara dok je gledao bivšu Dalilu Dragojević, pa je nasrnula na njega. Dok mu je ona prebacivala zbog pogleda, on joj je uzvraćao istom merom za Marka Januševića Janjuša, što ju je dovelo do ludila, pa je počela da ga davi, uvija mu prste, ali i da ga pljuje, baš kao i ranije, kada su se svađali u prethodnim sezonama.

- Je l' namerno radiš te stvari? E je*aću ti mater sad. Sve ću da ti je*em i živo i mrtvo. Koga ćeš da gledaš?! Onu drolju nakaznu - započela je Maja, a onda došla do njega i počela da ga pljuje. Ipak, on nije ustuknuo, već joj se suprotstavio i počeo da joj odgovara, što je besnu starletu još više naljutilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Car se uplašio miša, pa prekinuo se*s s Majom

Maja Marinković i Filip Car sve probleme rešavaju u krevetu, pa su tako i ovaj put posle burne svađe i fizičkog okršaja imali vrelu akciju. Filip boravi u izolaciji sa Magdalenom Milinčić, kao nominovan zadrugar, što ga nije sprečilo da bude intiman s Majom. Starleta je, već po navici, preuzela kormilo, a oboje su maksimalno uživali. Na ovaj način su proslavili novo pomirenje, a ovoga puta akcija je trajala nešto kraće nego inače jer se Car uplašio pošto mu se učinilo da je video miša. Za vreme akcije Maje i Cara Dalila je plakala, a utehu joj je pružila Anđela Đuričić.

- Imam pravo da gledam, gledaću non-stop. Je l' si rekla da stalno gleda u tebe? Moraš da pogledaš da bi videla. Nemam pravo da diram, ali mogu da gledam. Nećeš me ti ispravljati, Majo glupačo - bio je vrlo neprijatan Car, dok je Maja sve vreme nasrtala na njega i davila ga:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković napala Filipa Cara

- Sad ću da te ubijem, bre. Ima da te zadavim golim rukama. Nemaš pravo, što to radiš sad? Ne smeš namerno da me provociraš. Alo, idiote jedan, pa svaki dan imaš po nekoliko puta seks sa mnom, a hoćeš onu dronfulju da gledaš. Zaklaću te, nemoj sa mnom da se igraš, kao s njom.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Dalila molila Dejana za oproštaj, on je oduvao

Nakon što ju je Car brutalno izvređao i ostavio zbog Maje, Dalila je sada zatražila od bivšeg supruga Dejana da razgovaraju, ali ju je on odbio.

- Ja njoj ne verujem nijednu reč, kad bih bio gladan i donela bi mi, proverio bih šta je u hrani. Ušla je u neki fazu, da li je izašla iz ludila, pa uviđa, ali nije svesna šta je uradila. Ne verujem joj jednu sekundu, sad da padne ispred mene, mislio bih da laže - rekao je Dejan. Nakon toga Dalila je bila ubeđena da se radi o Dejanovim kalkulacijama i da bi zapravo najviše voleo da joj priđe i poljubi je, što je šokiralo sve prisutne.

- Jadniče, cviliš i dalje. Znam da ti je najveća želja da me poljubiš. Htela sam da razgovaramo, a ti tako. Važi, nastavi ga glumiš šmekera, a ja ću ti kupiti maramice da izbrišeš suzice koje će padati zbog mene.

Kako se ni Filip nije stišavao, već joj je pretio da će je ostaviti i okrenuti se Dalili, ona ga je neprestano udarala, davila, grebala, lomila mu prste, unosila mu se u facu i pljuvala ga.

- Ti si jedan običan klošar i samo igraš rijaliti. Ne znam šta ja tražim pored tebe, klošarčino raspala. Ja ću da ti dođem glave, je*em li ti sve. Nećeš ti mene više da dovodiš do ludila - urlala je Maja na sav glas.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zana

28.11.2021 20:52

Ova devojka svakog partnera tuce, grebe, uvrce prste , pljuje... Devojka definitivno nije normalna. Uzalud joj operacije . Prostakusa je -prostakusa.

Odgovori 15 0
Duksi

29.11.2021 09:00

Kako ga davila kada njegov ogromni vrat ne može ni da obuhvati?

Ljubica

29.11.2021 18:35

Car muškarčina koji se plaši miša a i mačke. Zašto naši uvoze ivakav šljam kad i mi ovde toga imamo u izobilju?