DALILA SE KAJE ZBOG KARIĆA! Dragojevićka preispituje sebe, Đedović BRUTALNO ISKREN: ISTI STE, OBOJE STE KVARNI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.11.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović i Dalila Dragojević stavili karte na sto, pa otvoreno razgovarali o svemu.

DALILA SE KAJE ZBOG KARIĆA! Dragojevićka preispituje sebe, Đedović BRUTALNO ISKREN: ISTI STE, OBOJE STE KVARNI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović i Dalila Dragojević osamili su se u pušaonici i tu priliku iskoristili da porazgovaraju o situaciji koja već nedeljama unazad potresa Belu kuću, a i celokupnu javnosti.

- Razmišljam koliko sam se ponizila...On meni posle svega, priđe sinoć i kao je l' možemo da razgovaramo, ja mu odgovorim klimanjem glavom, on me opet pita, ja mu opet isto i na kraju mu kažem ne! Zamisli ti.

- Ma ja sam shvatio da ima i mnogo gorih od tebe...Sinoć sam pričao sa njima, vraća se on, a ti radi šta hoćeš - rekao je Đedović, a Dalila je nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović i Dalila Dragojević o Filipu Caru

- Ne kapiram šta je mislio da će biti, na tronu.

- Ne znam, još uvek se svi maskirate...Sinoć si slagala da ne bi pričala sa njim, pitanje je da li želiš - rekao je Đedović

- Trebala sam Stefana da slušam od samog početka, lepo me je pitao, šta ima da ti kaže on sada. Izvređao te je i ostalo. Nekad sama sebi kažem da ne odgovaram na prozivke, jer ne volim te niskobudžetne svađe - rekla je Dalila.

- Znaš šta, Dejan i Dalila su isti ljudi, samo što je ovaj pritajenije kvaran, a ova je javno...Dalila je kao partner ne dao Bog nikome, ali kao drug nije tako. Dalila je*e majku Aleks samo zato što voli Matoru, pa je to odraz toga - rekao je Đedović, a Dalila je dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović i Dalila Dragojević o Dejanu Dragojeviću

- Onu ću da je**m samo zato što mi je glumila drugaricu, Rešićku. Rekla sam joj sinoć sve to.

- Mislim da nije bila iskrena kada je sada Cara odbila za razgovor, jer je ona od Dejana tražila razgovor...Tvoja greška, što gubiš sebe - rekao je Đedović.

- Pa htela sam da se promenim zbog njega - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović i Dalila Dragojević o dešavanjima u kući

- Onda je Dejan meni rekao da je jedina stvar koju ti ne možeš sebi da oprostiš je njegov uspeh u životu i ja tvoj razgovor sa njim smatram putu ka njegovom totalnom uništenju i tvojoj mržnji prema njemu. On je meni rekao da ti ne možeš da se pomiriš sa tim i da je tebe strah da on ne uspe negde - rekao je Đedović.

- Dabogda uspeo svugde, jao...Ne želim posle te priče ni da razgovaram sa njim, eto mu uspeh. Ja ne razumem svoju ličnost ni sebe ne razumem, sve u rijalitiju ide preko mojih leđa - rekla je Dalila.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

28.11.2021 23:41

Djedovic treba da pobedi u Zadruzi 5 . Sve odlicno analizira, dobro komentarise. Izuzev Mikija Djuricica, lepog Mice, Sandre Resic , Karica, ostali su ... Boze sacuvaj nas od takvih. Djedovic do pobede !

Vesna

29.11.2021 10:51

Dedovic nije ko sto kažeš, nije Dejan folirant ali je logično, da posle sveta sto mu je napravila nema logike, da je on direktno brani pa je zato logično molim nekoga drugog u Tom momentu Micu.