OTKRIVAMO ISTINU O OCU SANJE GRUJIĆ: Danas proslavlja rođendan, a on joj se nije ni obratio, OVO je razlog! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

28.11.2021

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkriva zbog čega otac zadrugarke Sanje Grujić ćerki nije poslao ni čestitku za rođendan.

OTKRIVAMO ISTINU O OCU SANJE GRUJIĆ: Danas proslavlja rođendan, a on joj se nije ni obratio, OVO je razlog! (VIDEO/FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna zadrugarka Sanja Grujić danas proslavlja svoj rođendan u rijalitiju ,,Zadruga 5", a Veliki šef joj je omogućio glamuroznu proslavu na imanju u Šimanovcima. Majka Danijela i njena prijateljica Slavica su joj pripremile dirljive poruke i poklone, na koje nije mogla da ne pusti suzu, jer ipak prošlo je nekoliko meseci od kada ih nije videla. 

Ovo je ujedno i prvi put da se kod Sanje Grujić vide suze, jer se inače trudi da sebe predstavi kao jaku devojku, koja ne pokazuje svoje emocije. 

 

 

Međutim, kao što ste primetili, u tekstu se nigde nije spomenuo Sanjin otac, a mi otkrivamo istinu o njihovom odnosu. Naime, Sanjina majka je već godinama unazad razvedena, a njen bivši suprug živi takođe u Sremskom Mitrovici, nedaleko od porodične kuće atraktivne zadrugarke. Sanja je kao mala ostala sa bakom i majkom, a redovno je imala kontakt sa ocem, sve do određenog trenutka. 

Kako smo saznali, Sanjin otac nije učestvovao u pripremama za rođendan, a izvor nam otkriva da čak se nije ni ponudio da svojoj princezi priredi pravu žurku. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sanja Grujić Zadruga 5

 

- Sanjin otac već neko vreme nema kontakt sa ćerkom, on sam zna razlog. Sanja, kao što ste mogli da vidite, nije uradila ništa čime bi obrukala svoju porodicu, nije se kompromitovala, ostala je dosledna sebi. Njoj je majka svi organizovala, poklone, čestitke koje su stigle sa svih strana, prijateljica najbolja sa kojom je odrasla, ali ne i njen otac. Mislim, on živi relativno blizu njih, ali se nije ponudio da pomogne ili pridonese nešto za ćerku - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Sanja Grujić

 

- Sanjini roditelji su se razveli pre mnogo godina, faktički je odrasla sa majkom i bakom u Sremskoj Mitrovici. Imala je kontakt sa ocem, svakako, ali ništa sad kao vau, uvek je to bilo nešto, čisto eto da se kaže. Nije Sremska Mitrovića mnogo velika, pa prosto, što kaže narod da ne pukne bruka. Nije da kruže neke glasine o njoj ili generalno porodici, ali eto, Sanja je svakako jedna od atraktivnijih devojaka tamo, opravdala je svoj fakultet i školovanje, a sad, na svakom je da proceni. Možda će joj biti krivo zbog oca, ne znam, ali svakako da je trebao da se javi, bar da se ponudi, svakako da od njega to niko nije očekivao - završava za portal Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
NENA

30.11.2021 10:15

KO ZNA U KAKVIM SU ODNOSIMA,KAKO KAZU OTAC KAO KOLAC...MADA SANJA NISTA NIJE URADILA LOSE,MENI JE BAS SUPER I AKO TREBAM DATI GLAS DALA BIH NJOJ I SANDRI....