MINA VRBAŠKI SAOPŠTILA SREĆNE VESTI: Bivša zadrugarka dobija čestitke sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.11.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški organizovala je veliko slavlje u domu!

MINA VRBAŠKI SAOPŠTILA SREĆNE VESTI: Bivša zadrugarka dobija čestitke sa svih strana! (FOTO)

Foto: printscreen

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški danas ima veliki razlog za slavlje, a srećne vesti su je sačekale ovaj dan, nakon čega joj je sve krenulo kako treba. Naime, Mina je sa pratiocima na Instagramu podelila srećne vesti, koje su joj popravile dan. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški

 

Po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 4" Mina je donela odluku da se potpuno promeni i promeni profesiju, pa je nakon posla starlete prešla u pevačice, a odmah potom je izbacila i prvu muzičko čedo pod nazivom ,,Kama sutra". Njena pesma je naišla na veliki odziv kod publike, a posebno je postala popularna na društvenoj mreži TikTok

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški "Minsko polje"

 

Mina nije krila sreću povodom ovoga, a onda ju je Jutjub platforma obradovala informacijom da su pregledi prešli čak milion, za kratak period. Mina je preubuđena zbog ovoga, pa srećnu informaciju podelila na društvenoj mreži. Novopečena pevačica napravila je mini slavlje povodom ovoga, pa je pozirala sa balonima koji su bili u obliku 1 M(jedan milion).

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mina Vrbaški

 

Ivana Vrbaški, Minina majka je nedavno svojoj ćerki uputila emotivne reči, kojima joj je javno pružila podršku u njenom dosadašnjem radu. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana Vrbaški i Mina Vrbaški

Daj sebi priznanje za ponašanja koja si prevazišla i za to ko si postala! Do tebe je. Ne do godina ili života - napisala je Ivana Vrbaški. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vasar Tastine

28.11.2021 17:51

Dok smo mi gulili skole, ova je po kratkom postupku, postala voditeljka, pevacica.... mozda doktor nauka. To je Srbija. Promocija neznanja i neobrazovanja, nemorala i slicno se ovde najvise isplati.

Odgovori 29 1
Dera

29.11.2021 10:14

Dobila posao preko kreveta.