TARA MU DRAŽA OD BIVŠE ŽENE! Ša besan na Ivanu: UZELA MI JE MNOGO VIŠE OD 50.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

28.11.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša bio je gost jedne emisije u kojoj je otvorio dušu i otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom Ivanom, kao i da li se kaje zbog svega što je uradio za Tarru Simov.

TARA MU DRAŽA OD BIVŠE ŽENE! Ša besan na Ivanu: UZELA MI JE MNOGO VIŠE OD 50.000 EVRA!

Foto: E-Stock, Instagram

Tara Simov, Ša i ivana

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša zbog rijalitija promenio je život za 180 stepeni. Nakon što je javno prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov, naišao je na niz osuda i loših komentara, ali kako je on tada govorio bio je ''lagan'' i komentari ga ne zanimaju.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Nenad Aleksić Ša o Ivani

On je sada otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom, te da li se kaje zbog svega što je napravio i što je iskeširao 50.000 evra za Tarin dug produkciji.

- Ja sam uvek bio galantan i spreman sam za ljubav da uradim sve. Svi se nešto busaju i previše je šmekera koji nešto obećavaju, ali ja kad kažem to i uradim, takav sam. Nekom je to ludilo, nekom lep gest, ali rijaliti me je koštao mnogo više od 50.000 evra, a ono što mi je supruga uzela je mnogo više i od toga - izjavio je reper u emisiji ''Zvezde Granda Specijal'', pa dodao:

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nenad Aleksić Ša iskeširao 50.000 evra za Taru Simov

- Tari sam sve dao od srca, što je moralo.

Mnogo se spekulisalo o Ivaninom ljubavnom životu, a Ša je sada dao komentar na isti. 

- Ne zanima me za tri života, veruj mi. Bivša me uopšte ne zanima, sa njom sam se razišao haotično. Sa Tarom sam se razišao normalno, nema viđenja više, ali smo ok - istakao je reper i dodao da se jedino kaje što na samom početku rijalitija nije priznao kakav je brak sa Ivanom.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša kivan na Ivanu

- Moja greška je što ljudima nisam u samom startu rekao da taj brak nije idealan, zato je delovalo kao da sam uništio jednu ljubavnu bajku. Samo da sam bio iskreniji u startu, sve bi bilo drugačije, ne bi bilo tolike osuda naroda, ovako je sva krivica na meni.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dusica

28.11.2021 16:14

Živeti sa takvim čovekom koji misli da mu je sve dopušteno jer mu se tako hoće je gore od robije. Bivsa žena je za psihičku torturu trebalo da ga baš baš opelješi. Život će mu naplatiti mnogo više…

kraki

28.11.2021 16:42

Sa folirantu, drugi put manje lazi, Ivana je trebala da ti uzme sve jer te je trpela tolike godine

Amerika

28.11.2021 17:11

Ja vece budale ne vidje na svjet cega se pametan stidi budala se ponosi

Odgovori 10 0