UČESNICA ZADRUGE DOŽIVELA UDES: Zadrugarka zaspala za volanom i slupala se, sada mora da plati PAPRENU NOVČANU KAZNU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.11.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Sanja Grujić doživela je udes pre nego što je ušla u rijaliti ,,Zadruga 5", pa je pred našim kamerama otkrila da će morati da plati astronomsku kaznu.

UČESNICA ZADRUGE DOŽIVELA UDES: Zadrugarka zaspala za volanom i slupala se, sada mora da plati PAPRENU NOVČANU KAZNU! (VIDEO)

Foto: Ognjen Bogdanović

Rijaliti učesnica ,,Zadruge 5" Sanja Grujić pre ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima, odradila je sve potresne analize kako bi se utvrdilo da li je pogodna. Tom prilikom Sanja se na snimanju profila pojavila u vrlo atraktivnom izdanju, a na rukama je imala flastere, koji su svima odvlačili pažnju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sanja Grujić Zadruga

 

Kako je Grujićeva objasnila, tada je imala saobraćajnu nezgodu, prilikom koje se povredila, ali to nije sve. Na konstataciju da je dobro prošla, ona je dodala da pored povrede na rukama, dobila je paprenu kaznu, a sumu nije smela ni da izgovori koliko je visoka. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Sanja Grujić

 

- Imala sam udes, pre nedelju dana. Vraćala sam se sa svadbe i zaspala sam za volanom. Samo sa flasterima i ogromnom novčanom kaznomm, ne bih da otkrivam kolika je! - poručila je Sanja. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading