KRISTINA SPALEVIĆ OBJAVILA VIDEO IZ LIFTA KOJI JE ZGROZIO JAVNOST: Dok se Kristijan bori za život, ona radi OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.11.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević bila je šokirana situacijom koju je zatekla u liftu, dok se vraćala u stan kako bi brinula o Kristijanu Goluboviću, pa je morala da podeli sa Instagram pratiocima.

KRISTINA SPALEVIĆ OBJAVILA VIDEO IZ LIFTA KOJI JE ZGROZIO JAVNOST: Dok se Kristijan bori za život, ona radi OVO! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka i pevačica Kristina Spalević objavila je snimak iz lifta koji je zgrozio sve njene pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, dok Kristijan Golubović se bori sa koronavirusom, Kristina je zadužena da brine o njemu i da mu donosi sve što mu je potrebno, kako bi njegova bolest što pre prošla. Tako je ona otišla u kupovinu namirnica koje su potrebe, a kada se vraćala u liftu ju je zateklo neprijatno iznenađenje.

Republika

Foto: instagram.com/kristina_spalevic

Kristina Spalević

 

Spalevićeva je ušla u lift, a potom uključila kameru i sve snimila telefonom. Ono što je primetila u liftu ju je doslovno zgrozilo. Kako je objasnila Kristina dok je snimala video, na ogledalu u liftu neko je kinuo, a tom prilikom sluz iz nosa završila je na staklu, Međutim, to nije sve, neko se našao pametan za shodno da to sve razmaže, što je Spalevićevu još više uznemirilo.

Republika

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ

Kristina Spalević i Kristijan GOlubović

 

U doba kada svi ljudi treba da brinu o prevenciji protiv virusa, očigledno nekoga toliko ne zanima okolina, da je na odvratan način odlučio da otpuši svoj nos. 

Spalevićeva je video snimkom ovekovečila ovu grozotu i podelila je sa pratiocima na Instagramu, apelovajući da sebe ne dovode u to stanje, već da brinu kako o sebi, tako i ljudima u okolini.

- Kome nije jasno šta je - sline od kijanja, verovali ili ne - napisala je Kristina na video snimku.

Republika

Foto: instagram.com

Kristina Spalević Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading