DALILA JE POKAZALA KO JE I ŠTA JE, NE MOGU DA JE GLEDAM: Prvi put u javnosti drugarica Sanje Grujić otkriva sve o njenoj prošlosti i AFERI sa Janjušem!

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

27.11.2021

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Sanje Grujić prvi put za portal Republika.rs otkriva sve o atraktivnoj crnki koja je proslavila učešćem u rijalitiju ,,Zadruga 5", a za kratko vreme pobila je sve predrasude o devojkama sa silikonima.

DALILA JE POKAZALA KO JE I ŠTA JE, NE MOGU DA JE GLEDAM: Prvi put u javnosti drugarica Sanje Grujić otkriva sve o njenoj prošlosti i AFERI sa Janjušem!

Foto: Republika.rs

Rijaliti učesnica Sanja Grujić svojim pojavljivanjem izazvala je opštu pometnju. Iako se na početku borila sa predrasudama da je još jedna u nizu starleti koji bi preko noći da postanu popularne, Grujićeva je dobila sve veću podršku kod naroda za samo kratak vremenski period. Naime, Sanja je svojim znanjem, elokvencijom i vokabularom pobila sve predrasude o devojkama sa silikonima, a broj njenih fanova je sve veći i veći. Mnogi su je zavoleli zbog njenog šarma, koji je apsolutno sveprisutan, ali i u tome da nikome ne ćuti, naročito kada su međuljudski odnosi u pitanju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sanja Grujić Zadruga

 

Međutim, o Sanji se vrlo malo zna, osim da dolazi iz Sremske Mitrovice, zadrugarka je vešto uspela da svoj privatni život van rijalitija sačuva za sebe. No, portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Sanjinom najboljom drugaricom, sa kojom je odrasla Slavicom, koja je pristala da porazgovara sa nama o atraktivnoj crnki za kojom mnogi uzdišu. Odmah na početku razgovora upitali smo Slavicu da nam prokomentariše kako joj se Sanjino dosadašnje učešće u rijalitiju dopada.

- Oduševljena sam stvarno, to je ona, pametna je, pokazala se baš odlično, nije se postavila kao neke devojke koje imaju intimne odnose, nije se zakačila ni za koga da ima neki kadar, neku priču, stvarno me je oduševila. Bila je malo u početku povučena, ali to je Sanja, dok ne upozna teren, treba joj malo vremena, sada gazi sigurno. Vidim da je ljudi vole, dobijam dosta poruka, podrške, hvalospevi na sve strane, jer je uspela da pokaže da i devojke koje vode računa o svom izgledu, žele da izgledaju što lepše, da mogu da budu obrazovane i pametne, a ne kao neke koje glume svetice, a šta rade po rijalitiju – govori Slavica za portal Republika.rs.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sanja Grujić

 

Kako Sanja nije ulazila u neke dublje emotivne odnose sa muškarcima, ali da ipak Mateja Matijević i Marko Janjušević Janjuš nisu mogli da joj odole, upitali smo Slavicu da nam prokomentariše i male ljubavne ispade koje je njena drugarica imala u ,,Zadruzi“.

- Iskreno, sa Janjušem se poznaje i van rijalitija, to je bio drugarski način, nije tu bilo ništa više osim toga. Ne verujem da je odustala od Mateje, iskreno nije njen tip dečka, ona voli stabilne muškarce, koji nisu iz tog sveta rijalitija, ali dobro, možda joj se svidelo nešto kod njega, ipak su oni u zatvorenom prostoru i to sigurno drugačije utiče na sve, pritom, ona je i rekla da od Mateje još nije odustala, tako da ćemo videti šta će se tu desiti, meni je zanimljivo da gledam. Sa Janjušem se poznaje van rijalitija, Janjuš k'o Janjuš, i meni je pisao, verovatno su se upoznali pre rijalitija, ali ne verujem da tu bilo nešto više zaista, jer bi mi ona to sama rekla. Ja sam bila u Budvi, pisao mi je poruke, da se vidimo, da dođem u neki lokal gde je on bio, ništa specijalno, to je bilo flertovanje sa njegove strane. Nisam otišla, naravno, stalno mi je pisao ,,Ljubavi“, nisam se ja primila – objašnjava Slavica.

Republika

Foto: republika.rs, TV Pink

Sanja Grujić i Mateja Matijević

 

Upitali smo Slavicu i da nam otkrije kako Sanjina majka Danijela gleda na ćerkino učešće u rijalitiju, budući da se do sada nije oglašavala. Sanjina drugarica nam je ispričala da Danijela ne želi da bude deo javnog sveta i da ne želi da daje bilo kakve izjave, ali da su njih dve zajedno pripremile poklone i iznenađenje za atraktivnu crnku, budući da joj je sutra rođendan.

- Ona manje više ne prati toliko, kako meni kaže, neće da se opterećuje, prima podrške, pohvale, nema niko da je kritikuje, nije se ni loše pokazala. Danijela ima problem sa srcem, pa neće ni da se oglašava, eksponira, mi to poštujemo, prosto ona je iz potpuno drugog sveta, podržala je ćerku, to je najbitnije, nema nikakvog skandala, da ne podržava ćerku ili nešto, nego jednostavno ne voli taj javni život – govori Slavica za Republika.rs, a potom je prokomentarisala Sanjin sukob sa Dalilom Dragojević:

Republika

Foto: printscreen

Sanja Grujić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Iskreno, Dalilu ne mogu očima da vidim, glumi moral, Sanja joj je lepo rekla sve, ona može da bude zakopčana, da glumi neku sveticu, a ovamo šta radi. Njena dela govore o svemu! Još ako se pomiri sa Dejanom, ulazim u Zadrugu da kažem da ne može! Ona ima nešto da kaže Sanji, da su Sanju razvlačili... A šta je ona uradila? Devojka se pre rijalitija j**ala sa jednim, pa ušla i posle tri nedelje sa drugim momkom, pa to govori o njoj. Lično je ne poznajem, ali smo bile u društvu nekom, kada je ona bila u onom rijalitiju Maldivi, meni je drugarica isto bila tamo, pa to, ali nismo bile bliske, imala je problem tada sa Mladenom. Mislim da ima Sanja pravo sve da joj kaže, jer je Dalila pokazala ko je! – završava razgovor Sanjina drugarica Slavica za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading