HUSO MUJIĆ STAO UZ ĆERKU! Dalile se neću odreći, Maji NISAM REKAO da čuva Dejana: NEĆU DA SE KOMPROMITUJEM!

Autor:

Zadruga

27.11.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon navoda Maje Marinković da joj se javio Dalilin otac i poručio joj da čuva Dejana Dragojevića, oglasio se i on i sve te navode demantovao.

HUSO MUJIĆ STAO UZ ĆERKU! Dalile se neću odreći, Maji NISAM REKAO da čuva Dejana: NEĆU DA SE KOMPROMITUJEM!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official/Zadruga Official

Ulazak Maje Marinković u petu sezonu rijalitija pet mnogo toga je promenio, a ponajviše odnos između ljubavnika Filipa Cara i Dalile Dragojević koji su samo tri dana po Majinom ulasku raskinuli, a Car je završio u krevetu Marinkovićeve.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car se pomirili ubrzo po njenom ulasku

Ono što je pored šoka koji je doživela od strane svog partnera zbog kog se i razvela, najviše poremetilo Dragojevićku jeste trenutak kada je Maja Marinković istakla da je dobila pozdrave od Dalilinog oca Huse koji joj je poručio da čuva Dejana. Nakon ovih navoda oglasio se i Huso Mujić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić o Maji Marinković

- Ko je njoj rekao da sam joj ja poručio da čuva Dejana? Dobro novinarka... Ja je jesam pozdravio preko novinarke, ali nisam se čuo sa njom. Rekao sam joj da čuva Cara, a ispalo je da čuva Dejana. Neka ona čuva Cara, a Dejan će lako valjda isplivati. Ja sam rekao, a oni okrenu priču. Samo me zovu, ja neću da dajem izjave i da pravim samo još gore. Pišu svašta, a ja nemam pojma ni o čemu, imam svoje muke. Neću da se kompromitujem još gore kod naroda... Ne volim ja to, džaba što pričaju da sam dobar čovek, ja to ne volim, iznutra me pojede. Dešava se i gorih stvari, ja to znam. Ako Bog da izdići će se i ona iz ove situacije - rekao je Dalilin otac Huso.

 

 

Spekulisalo se i da će se Huso odreći ćerke zbog čina koji je napravila, te da ne želi da je vidi, ali kako Mujić tvrdi stvari nisu baš takve.

- Ja se nadam najboljem. Da se odreknem Dalile? Pa neću se odreći, ja sam rekao da ako joj Dejan oprosti i ja ću. A ako joj Dejan ne oproti, ostaje tako kako on bude rekao. Tu se vrti mnogo stvari. Niko nije u pravu. Mojoj porodici je žao i Dejana i Dalile, tužno i jadno reagujemo svi. Dalila je duša bila, prva liga, sve je bilo okej. Ovako nešto niko nije očekivao, niti smo razmišljali o tome. Bitno mi je samo da se Dejan izvuče iz ovoga, da nešto ne uradi. Neka je njoj teže, ona je sama kriva, a on je čovek nedužan - zaključio je Huso Mujić za Pink.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zana

27.11.2021 16:03

Kako se ubrzano menjaju izjave. Sledece je da ce se pomiriti zena preljubnica sa muzem beskicmenjakom. Sve to radili zbog para, jer, "para vrti sto burgija nece ". A, gde je tu moral , obraz, ljudsko dostojanstvo ? Ocigledno da ga ne poznaju ni zena preljubnica, a jos manje muz beskicmenjak koji prasta zeninu preljubu, omalovazavanje, napusavanje, batine.... ! Uzas je ko se i sta se promovise , ko se debelo placa , nagradjuje radnim mestom u Beogradu.

Odgovori 19 3
Milena

27.11.2021 20:47

Nadaju se zetu magarcu , haaaa

SvetlanaP

28.11.2021 07:17

Licno sam slusala i gledala kada je neki od onih novinara to preneo Maji Marinkovic pre nego sto je usla u zadrugu. Ko laze? Tatica koji je ponosan na cerku opajdaru pa menja misljenje svaki cas ili novinar? Maja je samo prenela ono sto su joj rekli. To sam slusala. Kada vidimo roditelje, nije ni cudo na koga je Dudla. A ovaj Dejan ako se sa njom pomiri onda je i zasluzio sve sto je od nje doziveo, a treba da riba i patos sa njim. Dno dna.

Slavko

28.11.2021 09:00

Pa otac je vernik islama. Kako to može da izjavi?