JA KAD BIH UŠLA U ZADRUGU, MAJI I FILIPU BIH POMRSILA KONCE: Ana Korać nikad brutalnija, Marinkovićeva ima VELIKI RAZLOG ZA BRIGU!?

Autor: MAŠA KOMATINA

Zadruga

27.11.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać se oglasila za portal Republika.rs, i tom prilikom je dala svoj sud o svim aktuelnostima, kao i o ljubavnom četvorouglu, koji ovih dana trese zidine Bele kuće.

JA KAD BIH UŠLA U ZADRUGU,  MAJI I FILIPU BIH POMRSILA KONCE: Ana Korać nikad brutalnija, Marinkovićeva ima VELIKI RAZLOG ZA BRIGU!?

Foto: printscreen

Najviše pažnje oduvek se pridavalo ljutim rivalkama Maji Marinković i Ani Korać. Od kako je Maja ponovo ušla u Belu kuću, Instagram je prepun njenih slika od pre operacija, ali još jedan bitan detalj uočen je slikama kontroverzne zadrugarke. Kada se malo bolje pogleda, čini se da je Majin najveći uzor Ana Korać. Međutim nije im samo zajedničko, to što obe imaju sličan fizički izgled, već i isti ukus za momke.

Foto: E-Stock

Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš

Obe su dovođene u vezu sa Janjušem, a osim toga što su radile iste zahvate, takođe i odeću kupuju na isto mestu. Patološka opsesija ili samo jaka koincidencija, pitaju se mnogi.

Naime, Koraćeva nikad nikad nije krila da se zgrožava Majinog ponašanja, te je uvek bez zadrške oštro komentarisala, njene promašaje. Sada kada je Marinkovićeva ponovo u centru skandala, zbog ljubavnog četvorougla, oglasila se i Ana za portal Republika.rs, ne štedevši reči prema suparnici:

Foto: printscreen

Ana Korać i Maja Marinković

- Šta da vam kažem, meni su sva ta dešavanja jako grozna. Ne znam ko mi je gori od njih tu. Jedino mi je žao Dejana u celoj priči. Znalo se da će se tako odvijati situacija između Filipa i Maje i da će on odmah njoj poleteti u zagrljaj, ali ta njihova veza ima rok trajanja. Može ona da vileni po imanju, da ga šutira i bije ali istog trenutka, kada uđe neka devojka boljeg izgleda, Maja će pasti u zaborav. Biću iskrena, bljak su mi svi oni - bila je odsečna Koraćeva, a onda je potom prokomentarisala i Dalilin slučaj:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać o Dalili Dragojević

- To što je ona uradila svom suprugu na oči je zaista bedno. Sve što joj se trenutno dešava u neku ruku je i zaslužila. Kako kažu karma dolazi po svoje, samo što je u njenom slučaju karma došla jako brzo. Vidim da je Dejan i dalje slab na nju i da prosto ne može da je preboli, ja se samo nadam, da neće preći preko javne prevare, bio bi budala zaista - tvrdi starleta, a onda se potom nadovezala i na svoj ulazak, koji bi mnogima bio trn u oku:

- Ja kada bi ušla, ne bi samo pomrsila konce Filipu i Maji, svima bi im zakuvala čorbu. Verujem da mnogima ne bi bilo drago, kada bi me videli, ali na njihovu sreću, trenutno uživam u ljubavi i nemam planove da ulazim u rijaliti. Totalno sam posvećena svom partneru - završava svoje izlaganje Ana Korać za portal Republika.rs.

Foto: instagram.com

Ana Korać uživa u ljubavi

Ana Korać ima novog dečka

Kako je i sama više puta isticala, Koraćeva trenutno uživa u pravoj ljubavnoj idili. Ona se uopšte ne trudi da sakrije, koliko je zaljubljena u svog misterioznog partnera, ali ipak se trudi se da njihovu vezu vešto sakrije od očiju javnosti. Popularna starleta, kako tvrdi, ima jako dobar razlog za to:

- Meni je jako lepo, zaista sam zaljubljena i uživam u novoj vezi. On nije neko ko je poznat javnosti, prosto to ga uopšte ne zanima, pa to je glavni razlog, što ga i dalje nisam pokazala, ali moram priznati, da nam je ovako i bolje, jer svaka veza za koju je javnost upoznata, mogla bi da ima rok trajanja - bila je iskrena Ana za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slavko

28.11.2021 09:08

A ti nisi bljak iz kataloga?