NOĆU SE SKIDA ZA PRATIOCE, DANJU ZAKOPČANA DO GRLA NA FAKULTETU: Život Anje Todorović u dve fotke, bivša zadrugarka kao diva iz filmova za odrasle! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.11.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Anja Todorović objavila je vrlo provokativne fotografije, kojima je rasplamsala maštu muškaraca, a preko dana vredno ide na fakultet i polaže sve ispite u roku.

NOĆU SE SKIDA ZA PRATIOCE, DANJU ZAKOPČANA DO GRLA NA FAKULTETU: Život Anje Todorović u dve fotke, bivša zadrugarka kao diva iz filmova za odrasle! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša rijaliti učesnica i starleta Anja Todorović prethodnih nedelja na društvenoj mreži Instagram izaziva srčane smetnje, pogotovu muškarcima. Naime, mlada studentkinja novinarstva se sve više i više oblači provokativno, a izgleda da njen dečko Jovan Cvijetić Cvele nema ništa protiv toga, a čak se šuška da joj on i pomaže u fotografisanju. 

 

 

Todorovićeva je na Instagramu objavila nikad izazovniju fotografiju, koje mogu slobodno da pariraju glumicama u filmovima za odrasle. Atraktivna plavuša i studentkinja napravila je opštu pometnju fotografijom, na kojoj je u prvi plan istakla njenu pozamašnu zadnjicu, koja je muškarcima izazvala srčane smetnje, a kod devojaka sigurno ljubomoru. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anja Todorović pozira

 

Lavina komentara na Instagramu svakako da nije izostala, ali samo nekoliko sati kasnije, smerno obučena, zakopčana od glave do pete, Anja se uputila na jako važan ispit na fakultetu. Anja se našla sa drugaricama na Voždovcu u blizini fakulteta pred ispit kako bi se preslišale, a sigurno da je dobro spremila štivo, jer se prethodnih dana, pored golišavog fotkanja, pratiocima pohvalila i da vredno uči materijal za današnji ispit. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anja Todorović ispit

 

Anja je objavila fotografiju knjige iz koje je učila za ispit, pa se pomolila Bogu da rezultati budu što bolji. Podsetimo, Anja je godinu fakulteta pauzirala zbog učešća u rijalitiju ,,Zadruga", a kako smo saznali, profesori i asistenti nemaju animozitet prema atraktivnoj Anji, šta više, izašli su joj maksimalno u susret kada su ispiti u pitanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Koma

27.11.2021 18:28

Decko voli da je gleda sa drugim....

fuj

27.11.2021 22:03

Odvratno izgleda.

Zapažanja

28.11.2021 06:49

Bolje i to nego da radi u Idei na kasi. Manje je stresno, lakše je, a i puno bolje je plaćeno.