SREĆNE VESTI U DOMU ZADRUGARKE: Podelila fotografiju sa suprugom, čestitke pljušte sa svih strana! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

27.11.2021

12:28

Saška Karan objavila je fotografiju sa suprugom Aleksandrom Gazivodom, a onda mu je uputila dirljive reči koje su mnoge rasplakale!

SREĆNE VESTI U DOMU ZADRUGARKE: Podelila fotografiju sa suprugom, čestitke pljušte sa svih strana! (FOTO)

Instagram.com

Pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan Gazivoda danas je proslavila sa svojim suprugom rođendan, a emotivnom porukom oduševila je sve pratioce na društvenoj mreži Instagram. Saška i Aleksandar Gazivoda već decenijama su u braku, a njihov brak skoro nikada nije došao u krizu, zbog čega je pevačica izuzetno ponosna. Iako je bilo dosta spekulacija o sukobu sa suprugom, Saška je uspela da očuva njihov brak, a sada mu se obratila dirljivom porukom. 

 

 

Naime, Saška je objavila sa suprugom Aleksandrom fotografiju, a poznato je da se on retko kada pojavljuje u medijima, pa mu je dirljivom i srceparajućom porukom čestitala najsrećniji dan. 

- Dragi moj debeljko, srećan rođendan, da nam budeš živ i zdrav! Da dočekamo starost zajedno i da se još mnogo, mnogo veselimo, radujemo i svađamo! Voli te tvoja debelica i nemoj više tako da me zoveš, jer neće biti više ručka - napisala je Saška. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading