ISTINA O TRUDNOĆI MILICE KEMEZ: Otkrivamo sve detalje, evo da li će Bora Santana postati PONOSNI OTAC! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana je u emisiji ,,Minsko polje" otkrio istinu o navodonoj trudnoći njegove nove stare devojke Milice Kemez.

ISTINA O TRUDNOĆI MILICE KEMEZ: Otkrivamo sve detalje, evo da li će Bora Santana postati PONOSNI OTAC! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugari Saška Karan i Bora Santana bili su u emisiji ,,Minsko polje", koju vodi Mina Vrbaški, a tom prilikom prokomentarisali su sva burna dešavanja u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški, Saška Karan, Bora Santana

 

Međutim, odmah na početku emisije Bora se dotakao i njegovog odnosa sa Milicom Kemez, pa je tom prilikom otkrio da li je ona u drugom stanju. Podsetimo, mediji su prethodnih dana brujali o navodonoj Miličinoj trudnoći, zbog čega su se njihovi prijatelji iznenadili, pa je Santana sada odlučio da progovori o svemu i otkrije šta je istina. 

Republika

Foto: youtobe/ Zadruga Official

Milica Kemez i Bora Santana

 

Voditeljka Mina ga je upitala da prokomentariše odnos sa Milicom, a Bora nije krio da se i dalje viđaju, ali da nisu ozvaničili njihovo pomirenje, a potom se dotakao teme o njenoj trudnoći. 

- Boro, da li imaš kontakt sa Milicom? Da li ste okej? - upitala je Milica. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Bora Santana

 

- Prvi put da smo ovoliko zajedno napolju, nismo ni ozvaničili pomirenje, niti smo se pomirili, vidim da pišu da je Milica trudna, evo, odmah da demantujem, da je to istina, ja bih prvi rekao da li jeste ili nije, ali ako se to desi ili se pomirimo, saznaćete prvi i što da ne. Ali na sreću ili nesreću, nije trudna - otkrio je Bora. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Zana

27.11.2021 10:44

Boze, o cemu vi pisete ? Koga briga za ova dva NEBITNA lika ? Ne zaglupljujte nas naslovima o takvim i slicnim njima likovima .

Kaja

28.11.2021 10:39

@Zana - A zašto ove kao neka Zana čitaju ovakve ili slične tekstove o Milici, Tanji, Sanji... pa komentarišu? Draga, uzmi onda neko delo Dostojevskog i čitaj pa će ti biti lepo i nećeš se nervirati pa onda morati pisati ružno o ljudima. Oni mogu živeti bez tebe,možda ovo nikad neće ni pročitati ati se naljutila što se o njima piše. Dakke, knjigu u šake i, eto ti zabave, pusti Boru da nasmejava nas ostale koji znamo za smeh i šalu.

Roko

27.11.2021 11:52

Vidja on nju svaki put kada se vrati iz Bujanovca,jedini problem sto je jako malo slobodna mora se raditi.