KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PAO U POSTELJU: Procurio UZNEMIRUJUĆI video, fanovi strahuju za njegov život: Kao da me je METAK pogodio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Kristijan Golubović objavio je snimak iz postelje, a fanovi su se uplašili za njegovo zdravlje, nakon što je on otkrio da je dobio koronavirus.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PAO U POSTELJU: Procurio UZNEMIRUJUĆI video, fanovi strahuju za njegov život: Kao da me je METAK pogodio! (VIDEO)

Foto: printskreen/kurirtv

Portal Republika.rs došao je do saznanja da je Kristijan Golubović u lošem zdravstvenom stanju, nakon čega se i on sam oglasio na društvenim mrežama i potvrdio da ima koronavirus. Mediji su odmah počeli da bruje o tome, a on se oglasio za naš portal i otkrio kako se oseća. Kristijan je poznat kao neko ko je prošao i sito, i rešeto u životu, ali da je situacija baš alarmantna i da mu nije svejedno trenutno, a doktori pokušavaju sve što mogu da mu pomognu. 

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

 

Loše sam, baš sam loše, sad sam radio analize krvi, završene su, snimci pluća, krv na uši mi ide, na nos isto, pluća su zahvaćena, ali sam pred upalu pluća, imam strahovite bolove u predelima mišića i u glavi, pozitivan sam na koronavirus i na test krvi, i na nos, dva testa su mi odradili, za 7 dana dolazim ponovo na kontrolu, rekli su mi stroga izolacija, ne smem da se krećem nigde, ležanje, dali su mi brda lekova da pijem, nije situacija za zezanje - govori Kristijan za Republika.rs.

Kristijanovu izjavu u celosti možete pročitati klikom OVDE

Republika

Foto: printskreen/kurirtv

Kristijan Golubović zadrugar

 

Ono što je sada izazvalo potpuni haos u medijima jeste to što je Golubović objavio snimak iz postelje, koji je zabrinuo sve njegove pratioce. Kristijan je objavio video iz kreveta, u kom je apelovao na savesne građane da pripaze i poštuju sve mere predostrožnosti kada je suzbijanje koronavirusa u pitanju. 

Republika

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

- Moram da vam kažem da nisam nosio masku, da mi je prilazilo preko stotine ljudi da se slikaju, grlili se, interakcija i dobio sam koronu. Krvarim na levo uvo, sinusi su totalno upaljeni, pred zapaljenjem pluća sam, ne mogu da vam objasnim kako je to kada kašljete ili kinete, a kao da vas je metak udario u kost ili mišić. Gore sam ustvari prošao, ali ovo je baš loša situacija, najvažnije je zdravlje, pridržavajte se pravila! - izjavio je Kristijan. 

 

 

Kristijan je ispod snimka dobio je nekolicinu poruka podrška, komentari su se nizali, a bilo je i onih koji su se uplašili za njegovo zdravlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Cvarkov i BABA

27.11.2021 13:40

.. bem ti zemlju u kojoj robijaša i najveća bagra ima FANOVE.

Odgovori 12 3
Braco

27.11.2021 20:59

Bem ti sreću kad je ovo glavna vest.