Karma ekspres sada dođe, Filipova ljubav sa Dalilom brzo prođe.. Osman Karić PESMOM žestoko potkačio Cara i Dragojeviće, a OVO JE REKAO za Maju!

Autor:

Zadruga

26.11.2021

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac učesnika ''Zadruge 5'' Stefana Karića, Osman Karić redovno prati sva dešavanja u najgledanijem rijalitiju, a sada je na nikad kreativniji način prokomentarisao najsvežija dešavanja - obrt koji je šokirao celu naciju.

Karma ekspres sada dođe, Filipova ljubav sa Dalilom brzo prođe.. Osman Karić PESMOM žestoko potkačio Cara i Dragojeviće, a OVO JE REKAO za Maju!

Foto: youtube.com/pinktv

 Naime, Filip Car rešio je da se vrati bivšoj ljubavi Maji Marinković, ubrzo nakon što je ona postala deo pete sezone i ostavi Dalilu Dragojević, koja je zbog njega čak potpisala i papire za razvod od svog supruga Dejana.

Svoje mišljenje Osman je odlučio da iskaže stihovima, a kako je ''opevao'' ljubavnu sagu o kojoj bruji cela nacija i šta je imao da kaže za Maju, pogledajte u nastavku:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

 

- Drago mi je da je Maja ušla i napravila šou, rasturila lažnu vezu Dalile i Filipa Cara. Kao iz vedra neba grom desio se u Zadruzi lom... Desile se čudne stvari Filip za Dalilom sad ne žali, Maja njega više pali. Ljubav beše jako slatka, moram priznati i kratka. Car Dalilu kao nargilu pušio, zagrcno se pa ugušio. Sad mu Maja ljubav preča, na licu mu se vidi sreća. Dalila ko Dalila svoje suze lažne nije krila. Život sa Carem sanjala, maštala, dok  Dejanu nije praštala. Dejana je za svoj brak kudila a Caru je ljubav nudila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić

 

- Nije čula Dalila za karmu, a Caru bi da kuva ručak, ako treba uvijaće kupus i za sarmu. Karma expres sada dođe, Filipova ljubav sa Dalilom brzo prođe. Došla Maja sad iz raja, pa Dalili uvalila jaja. Cara čeka posteljina meka, topla deka, čeka Cara pored Maje i lekova apoteka. Sa Majom došla je i karma presešće mu Dalilina sarma. Lupaće on glavu u dvoristu ješće i travu. Ko sa Majom tikve sadi sam sebi o glavi on radi. Neka mu je Bog u pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kimi

27.11.2021 07:43

A gde je ona tvoja osmane sto nije usla u zadrugu...

Komsija 21

27.11.2021 08:25

A gde ti je ivana boca... Zasto nije usla u zadrugu...

Oki nbg...

27.11.2021 08:37

Gde ti je boca osmane... Ne udje u zadrugu.. Da ti ne smuva sina opet.... 😂😂😂

Vesa

27.11.2021 16:00

Gde ti je boca u zadruzi...