ZNAM DA BI MI DEJAN SVE OPROSTIO: Dalila ubeđena da bi joj Dragojević PREŠAO PREKO SVEGA I POMIRIO SE SA NJOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.11.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević u razgovoru sa Saletom Luksom otkrila da bi joj Dejan prešao preko svega.

ZNAM DA BI MI DEJAN SVE OPROSTIO: Dalila ubeđena da bi joj Dragojević PREŠAO PREKO SVEGA I POMIRIO SE SA NJOM! (VIDEO)

Foto: Printskrin: TV Pink

Dalila Dragojević nakon susreta sa Dejanom Dragojevićem nastavila je da razgovara sa Saletom Luksom.

- On je želeo da ja patim, a on da prilazi. Kad je video da nema ništa, držao se čega ima - rekla je Dalila.

- Da - dodao je Luks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila ubeđena da bi joj Dejan sve oprostio

 

- Biću najgora jer sam spavala sa nekim u koga sam se zaljubila, a vi spavate ne znate sa kim i hoćete da pričate o moralu. Ja mogu i ja hoću i kruna. Rekla sam mu dok se bude bavio kalkulacijama neće dobro proći, on kaže da ga ne zanimam. Dobro, ja sam svoje rekla. On bi sad prešao kod mene u krevet, zagrlio me i oprostio sve. To je iskrenost, a kalkulacija je da se drži priče da je povređen i da ga ovo vodi do dobro pozicije u rijalitiju. Ja da se bavim kalkulacijama sedela bih u bademantilu, jer sam povređena. Molim? Nisi jedini na svetu. Volim što sam ovakva, ne bih se pormenila za 100 poštenih. Rekao je svoje, ne zanima te? Okej. Ja ni ovog što je istetoviran nisam trčala za njim, spakovala sam se i otišla. Kad pogrešim znam da se izvinim i tražim oprost, ako ga ne dobijem ja idem dalje - nastavila je ona.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

26.11.2021 22:18

Nije normalno da Dejan oprasta zeni javnu preljubu koja TO uradila pred milionskim gledalistem, koja ga vredjala, napusavala, tukla...a da 5 godina nije bio u kontaktu sa porodicom jer se naljutio na majku, brata? Takvo ponasanje ( oprastanje ) potvrdjuje da je bracni par unapred smislio scenario, samo, sto Dejan nije racunao na to da mu se zena zanela pa "visila sa ljubavnikom na plafonu" . Zato je Dejan plakao sto im se prvobitni scenario izjalovio. Dalila je jedna originalna provincijalka , alapaca, koja se sada , na nominaciji, svadja sa ljubavnikom, upada u rec, kresti ... jer ne moze da prihvati cinjenicu da je ostavljena od strane ljubavnika. Dejan glumi ludilo , lazno place, patetise, cini dramaturgiju nastojaci da svoje nedefinisane stavove, izigravajuci i dalje zrtvu, razvlaci sto duze, do kraja rijalitija, zarad plasmana Bracnom paru , manipulatorima NIKAKO NE DOZVOLITI DA SE PLASIRAJU NI U PRVIH 20.

Odgovori 11 2