TAKIJU MARINKOVIĆU SE SLOŠILO, VAN SEBE JE: Majin otac utučen zbog ćerkinog SKANDALA u Zadruzi, ne može da dođe sebi! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

26.11.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do saznanja da je Takiju Marinkoviću, ocu Maje Marinković pozlilo nakon što je prošle noći došlo do šokantnih saznanja.

TAKIJU MARINKOVIĆU SE SLOŠILO, VAN SEBE JE: Majin otac utučen zbog ćerkinog SKANDALA u Zadruzi, ne može da dođe sebi! (FOTO)

Foto: Republika.rs

 

Maja Marinković prošle noći iznela je informaciju da ju je podržao otac Dalile Dragojević pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5", te da joj je poručio da bude uz prevarenog Dejana Dragojevića, što je ona i uradila, nevezano za to da li joj je on to poručio. Maja je istakla takođe da je imala i kontakt sa porodicom Filipa Cara, te da joj niko nije ništa loše rekao za nju, ali da Dalilu ne prihvataju kao snajku. 

Taki Marinković, Majin otac objavio je prepisku sa Filipovim drugom, Brunom, u kom se navodi i vidi o čemu su oni pričali. 

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Prepiska Takija Marinković i Bruna

 

- Sa Majom sam se čuo i ja, i Filipov otac, Maja je prijatelj prema nama i ona ne laže što kaže u vezi ovog što joj se stavlja na teret da laže. Što se mene tiče i Filipovog oca, mi smo se čuli sa njom, ja pogotovo više puta na video pozive i poruke -  tvrdi Bruno. 

Portal Republika.rs došao je do saznanja da se Takiju trenutka situacija uopšte ne dopada i da je on van sebe. Taki već satima ne može da dođe sebi, a plaši se da će se kola slomiti na leđima njegove ćerke, kako to inače biva. 

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković i Maja Marinković

 

- Taki je van sebe, ali bukvalno, čovek ne može da dođe sebi, merio je pritisak nekoliko puta, popio je lekove za smirenje. Mislim, da gledate vašu ćerku, kojoj kažu da laže, a vi imate prepisku i znate da je istina da je Dalilin otac pozdravio. Ne samo otac i ostali prijatelji. Evo ne znam šta da vam kažem, Taki juri 200 na sat - govori izbor za portal Republika.rs i dodaje:

- Ja se samo nadam da Takiju neže pozliti, jer je nedavno bio kod doktora zbog svega, čoveku se samo sloši odjednom! Taki je odlučio da se povuče iz toga, retko kad i prati, ali ga zovu komšinice, vređaju ga, kao kako je mogao da dozvoli da mu napadaju ćerku, pogotovu takvi kao Dalila i slični njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
OOUR

26.11.2021 16:26

Neće se KOLA na njoj slomiti, na njoj se slama nešto drugo, puca!

Odgovori 17 2