PONIZILA SAM PORODICU I DEJANA, SVE SAM IZGUBILA: Javno POKAJANJE Dalile Dragojević samo još jedan OČAJNIČKI POTEZ da se OPERE u narodu? (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

26.11.2021

15:16

Dalila Dragojević progovorila je o pokajanju uživo u programu, nakon što je postala najpoznatija preljubnica na Balkanu!

PONIZILA SAM PORODICU I DEJANA, SVE SAM IZGUBILA: Javno POKAJANJE Dalile Dragojević samo još jedan OČAJNIČKI POTEZ da se OPERE u narodu? (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

 

Na radio emisiji u rijaliti ,,Zadruga 5" Dalila Dragojević imala je svoju emotivnu ispovest, tokom koje je pokazala da još uvek u sebi ima pokajanja i griže savesti. Naime, Dalila je otvorila dušu i ispričala sve ono što joj leži na srcu, pa se dotakla i toga što je trenutno najpopularnija preljubnica na Balkanu. 

Nije izostavila ni deo da se pokajala što je prevarila venčanog supruga Dejana Dragojevića, kao i da bi volela da obavi razgovor sa njim. Mnogi su mišljenja da je ovo samo još jedan očajnički potez Dragojevićke da spere ljagu sa sebe, jer o ovom potezu nije razmišljala dok je bila u aferi sa Filipom Carem, koji je ponizio sa Majom Marinković. 

youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Dalila Dragojević

 

- Bila sam neko ko je njega isponižavao na najgori mogući način, ali ne samo njega, nego i celu svoju porodicu, pa onda i sebe. Samim tim što sam ovo uradila, izgubila sam sve ono za šta sam važila i da je to teško da se vrati. Spremna sam na to. Nisam imala hrabrosti to da uradim što ste mi savetovali i da prišla sam jutros Dejanu. Prišla sam mu u garderoberu i rekla sam mu da želim da popričam i da želim da mu se izvinim za sve što sam napravila. On je krenuo da plače i ja sam krenula, mnogo sam ga povredila i znam da kad mi je rekao da ne može da priča sa mnom sada trenutno, nisam ni očekivala da će pristati na taj razgovor, ali ja ovim putem želim da se izvinim njemu za sve što je morao da gleda i što će pretrpeti sve što nije pušteno. Želim da se izvinim svojoj porodici, prvenstveno svom ocu zato što sam ga uništila zauvek. Bila sam jako sebična i želela sam da meni bude dobro, evo baš mi je dobro - rekla je Dalila.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

 

- Da li misliš da si opet sada sebična? - pitao je Karić.

- Ne mislim, ali eto tako se izdešavalo kako se izdešavalo. Nisam imala osećaj da to tako izgleda, ali tek kad se meni desilo shvatila sam kako izgelda. Ja se kidam iznutra i ne znam kako ću ovde. Ne moogu ni da zamislim, ali je on neko ko će izvući pozitivnu stranu. Ovo će mi biti nauk za celi život i da pažljivo biram odnose, kome se posvećujem i kome sve dajem na tacni - nastavila je Dalila.

Printskrin: TV Pink, ST/N. Mandić

Maja Marinković, Filip Car, Dejan i Dalila Dragojević i Milan Janković Čorba

 

- Ja ovo ni najgorem dušmanu ne bih poželela. Ja znam da ta reč ne može da promeni stanje trenutno. Ja se izvinjam svima ovim putem, neću im stajati na muci, ići ću sama dalje i boriti se sama. Dejan vrlo dobro zna da ja nisam toliko loša i zla osoba koliko priča. Naš zajednički odnos nema poentu, ali mislim da bi trebalo da dobijem taj razgovor, neću navaljivati - rekla je Dalila.

Detaljnije u video prilogu:

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Zana

26.11.2021 16:18

Dramaturgija . Nema ona empatije ni prema muzu , ni prema njegovima, a ni prema svojima. Kada je " visila na plafonu sa ljubavnukom " nije mislila kako se oseca njen muz, kako porodica. Ma, vuk dlaku menja, ali, cud nikako !