KRISTIJAN GOLUBOVIĆ U LOŠEM STANJU, KRV MU ŠIKLJA IZ UŠIJU: Doktori ga upozorili, strogo mu zabranili sve: OVO ME UBIJA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

26.11.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović oglasio se za portal Republika.rs i otkrio kako se sada oseća, nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ U LOŠEM STANJU, KRV MU ŠIKLJA IZ UŠIJU: Doktori ga upozorili, strogo mu zabranili sve: OVO ME UBIJA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Kristijan Golubović potvrdio je danas da je pozitivan na koronavirus, a pre nekoliko dana se oglasio za portal Republika.rsm i otkrio da se oseća izuzetno loše i da strahuje da se neće izvući. 

- Biću iskren loše sam, ležim već nekoliko dana, nije mi dobro, plašim se da mi ne pređe na pluća. Ja se nisam pridržavao mera, pa je možda i to razlog zbog kojeg sam sad u ovoj situaciji. Već danima kašljem, nemam snage, malaksalost me ubija. Bojim se najgoreg, moraću da se testiram, da vidim da li je korona u pitanju - rekao je Kristijan pre nego što je saznao da ima korona virus za portal Republika.rs.

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

 

Golubović je otišao jutros rano na pregled i na testiranje, nakon čega je ustanovljeno da je pozitivan na koronavirus. Naime, kako je Kristijan objasnio za portal Republika.rs, odradio je dva testa, i iz nosa, i iz krvi i oba su pokazala da je pozitivan, pa nam je ispričao kako je sve počelo i kako se trenutno oseća. 

- Loše sam, baš sam loše, sad sam radio analize krvi, završene su, snimci pluća, krv na uši mi ide, na nos isto, pluća su zahvaćena, ali sam pred upalu pluća, imam strahovite bolove u predelima mišića i u glavi, pozitivan sam na koronavirus i na test krvi, i na nos, dva testa su mi odradili, za 7 dana dolazim ponovo na kontrolu, rekli su mi stroga izolacija, ne smem da se krećem nigde, ležanje, dali su mi brda lekova da pijem, nije situacija za zezanje - govori Kristijan za Republika.rs i otkriva kada je primetio zdravstvene probleme:

Republika

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official

Kristijan Golubović i sin Lazar

 

- To je tinjalo kod mene već mesec dana nekih, prekjuče sam izgubio, nakon što sam proslavio slavu, izgubio sam odjednom čulo mirisa i ukusa, pa sam bio ubeđen da sam zakačio u tom trenutku i otišao sam da se tetiram i eto, pozitivan sam. Stvarno se loše osećam.

Kristijan nam govori i šta su mu lekari rekli koliko je ozbiljna situacija:

Republika

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

- Oni kažu da ne smem da se igram, da je ozbiljna stvar u pitanju, da moram da se čuvam sada, da brinem o sebi, da pijem što više vitamina, tečnosti, da moram da budem totalno izolovan, da se lečim, da pijem redovno lekove, moram da idem na kontrole kada mi oni kažu.

Potom smo upitali Kristijana da li njegove voljena devojka Kristina Spalević ima neke simptome i da li će biti sa njim u izolaciji:

- Kristina je pored mene, daje mi podršku, tu je za sve što mi treba, ja ne znam kako je ona uspela da izbegne to, ima malo kašalj, ali i dalje ima čulo ukusa i mirisa. Volimo se, uživamo, sada će brinuti o meni, ja o njoj, lepo nam je, nemamo problema, bitno nam je da smo zajedno - govori Kristijan za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading