NENAD ALEKSIĆ ŠA KIPTI OD BESA ZBOG TARINOG BEZOBRAZLUKA: Reper progovorio o PSU, pa zadrugarki poručio samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.11.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša oglasio se na Instagram profilu nakon što je Tara Simov, njegova bivša devojka počela da peni od besa, jer je saznala da je pas April ponovo kod njega u domu.

NENAD ALEKSIĆ ŠA KIPTI OD BESA ZBOG TARINOG BEZOBRAZLUKA: Reper progovorio o PSU, pa zadrugarki poručio samo jedno! (FOTO)

Foto: Instagram, E-Stock, ST/P. Divac

 

Nakon što je prošle noći Tara Simov uživo u programu iznela niz pretnji za njene prijatelje kojima je ostavila na čuvenja psa April, kog je dobila na poklon od bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, reper je odlučio da se oglasi i poruči jasnu poruku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Naime, Tara je nekim putem došla do informacije da je April prešla kod Ša i da se nalazi u njegovom stanu, gde su nekada živeli zajedno. Očigledno da se Ša izuzetno dobro brine o April, a vrlo često zna da objavi i fotografiju ili snimak na društvenim mrežama kako njih dvoje uživaju, maze se i šetaju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Tari očigledno smeta ili se oseća uplašeno zbog toga, verovatno misleći da joj Nenad neće više dati da viđa April, pa je počela da preti prijateljima koji su to dozvolili. Nenad je odlučio da se oglasi na Instagram profilu ovim povodom, pa nije štedeo brutalne reči. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

- Nekim osobama ne treba pružiti ruku i zamazati im oči da niszu u blatu nego ih ostaviti u tom istom blatu i nastaviti svojim putem. Učili nas naši roditelji da se vodimo onim ko tebe kamenom... Loše su nas učili... Sram te bilo - napisao je Ša na Instagram storiju. 

Republika

Foto: instagram.com

Nenad Aleksić Ša se oglasio

Podsetimo, nakon što su doneli odluku da stave tačku na njihovu romansu, Nenad je poklonio Tari psa i dao joj na čuvanje. Očigleno da April nije dovoljno dobro čuvana i bila zbrinuta, pa je Ša odlučio da joj obezbedi sve što joj je potrebno kako pas ne bi patio, što je u ovom trenutku najbitnije. Međutim, izgleda da zbog ličnih konflikata i frustracija, Tara ne može da prezupči da je April trenutno u mnogo boljem okruženju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
hahahaahah

27.11.2021 09:54

mina vrbaski ti li si koja sve ovo govori .odronu zen skog roda .Majke nisu i nece vise radjati toliko pervidno zlo i sljam kamenjarski kao sto si TI .mina vrbaski PLAVI MOST ceka na tebe dr..o jedna dusati je pokvarena .