PRODUKCIJA HITNO IZVELA ZADRUGARKU IZ RIJALITIJA: Brzom odlukom je hospitalizovali, POVREDA je žestoka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.11.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijalitija ,,Zadruga 5" hitno je hospitalizovala zadrugarku koja je zadobila velike povrede.

PRODUKCIJA HITNO IZVELA ZADRUGARKU IZ RIJALITIJA: Brzom odlukom je hospitalizovali, POVREDA je žestoka! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Zadrugarka Tara Simov prošle noći saznala je da je njen bivši dečko Nenad Aleksić Ša uzeo psa April, koji su zajedno kupili dok su još bili u ljubavi, što je nju dovelo do apsolutno nervnog sloma, usled čega je toliko jako udarila sebe da je slomila ruku. 

 

Tara je tražila od produkcije da je izvedu kod lekara, kako bi sanirali štetu koju je sama napravila, a oni su je ispoštovali. U toku noći Tara je napustila rijaliti ,,Zadruga 5" kako bi otišla kod doktora, a pred zadrugarima se u ranim jutarnim satima pojavila sa gipsom na ruci, zbog čega su svi ostali šokirani. 

 

 

Podsetimo, Tara je prošle noći nakon što je saznala da je pas April kod Nenada Aleksića Ša zapretila svojim prijateljima, jer je njima ostavila kućnog ljubimca na čuvanje. Tara je iznela niz brutalnih pretnji, kako u uživo programu, tako i van dok je besnela među zadrugarima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Djole

26.11.2021 12:06

Tara nestabilna psički i devojka koja je za lečenje. Uličrka,narkomanka....katastrofa. Odakle njoj novac da kupi psa to je ŠA isfinansirao. Onaje ludača na kvadrat.Pokušala Dejana da isfolira da je zaljubljena u njega, on je rekao Šetaj.nikada neće biti sa njom jer je ološ,.uličarka i narkomanka histerična.

Odgovori 17 6