BRUNO RASKRINKAO CAREVU SESTRU! Filipov najbolji drug javno stao na stranu Maje Marinković: ONA JE PRIJATELJ I NE LAŽE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.11.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tvrdnji Maje Marinković da se čula sa porodicom Filipa Cara i oglašavanjem njegove sestre gde govori da Marinkovićeva ne govori istinu, oglasio se i Filipov najbolji drug Bruno.

BRUNO RASKRINKAO CAREVU SESTRU! Filipov najbolji drug javno stao na stranu Maje Marinković: ONA JE PRIJATELJ I NE LAŽE! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Maja Marinković ušla je u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i napravila potpunu pometnju, prvo svojom pojavom, a onda i rasturanjem veze ljubavnika Dalile Dragojević i Filipa Cara, te ponovnog ulaska u vezu sa Carem. Nakon svega toga Maja je za crnim stolom iznela tvrdnje da se čula sa ocem i sestrom Filipa Cara, te da oni ne podržavaju njegovu vezu sa Dalilom, dok su njoj i Caru velika podrška.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković pomirenje

Nakon ovih navoda, oglasila se za Pink.rs i Fiipova sestra Dina, koja tvrdi da se nikada nije čula sa Marinkovićevom, te da ona laže:

- Samo da znate da se ja nikad nisam čula sa Majom. Ona je zvala našu sestričinu iz Srbije. Niđe veze, pišu mi ljudi da nešto lupeta.

Majin otac, Taki Marinković nije ostao nem na ove tvrdnje, te odmah nakon Dine i on oglasio za Pink.rs rekavši da je sve ono što govori Maja istina.

- Moram reći, sve što Maja trenutno govori je istina. Ja sam bio svedok kada je zvao Filipov otac, sestra i Bruno. Ovo što je navela u emisiji je sve istina i to tvrdim! Trenutno nemam dokaze kod sebe, jer mi Majin telefon nije tu, ali ću uskoro to dokazati. Maja Marinković govori istinu!

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković tvrdi da njegova ćerka Maja Marinković govori istinu

Sinoć je na Instagram profilu Maje Marinković osvanula prepiska sa najboljim drugom Filipa Cara, Brunom, u kojoj on govori da su se on i Filipov otac čuli sa Majom, a da se on osim običnog poziva, čuo sa njom i putem video poziva.

- Sa Majom sam se čuo ja i Filipov otac. Maja je prijatelj prema nama i ona ne laže u vezi ovog što joj se stavlja na teret. što se tiče mene i oca od Filipa, mi smo se čuli sam njom, ja pogotovo više puta, na video pozive i poruke - napisao je Bruno.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Bruno o Maji Marinković

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snezana

26.11.2021 21:40

Bruno pismen kao drug mu.

Olja

09.01.2022 22:15

Kreni u prvi razred!!!