TRAŽIO JE SVE VREME RAZLOG DA ME OSTAVI: Dalila jeca na sav glas, NE MOŽE DA PREBOLI RASKID SA FILIPOM!

Autor:

Zadruga

25.11.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević danima već ne može da dođe sebi, a danas je izašla iz Bele kuće i zajecala na sav glas, zbog trenutne ljubavne situacije sa Filipom Carem.

TRAŽIO JE SVE VREME RAZLOG DA ME OSTAVI: Dalila jeca na sav glas, NE MOŽE DA PREBOLI RASKID SA FILIPOM!

Foto: printscreen

Već danima ljubavni četvorougao trese zidine Bele kuće, od Majinog ulaska, ljubavni odnos poznate rijaliti preljubnice i šarmera Filipa Cara totalno se urušio, kao kula karata.  

Dalila Dragojević danima već ne može da dođe sebi,  a danas je izašla iz Bele kuće i sa Markom Đedovićem razgovarala o celokupnom odnosu sa Filipom Carem. Dalila je ubrzo počela da plače kada je još jednom shvatila šta joj je Car uradio.

Foto: printscreen

Dalila jeca za Filipom Carem

Ne može on da se pomiri sa mnom, ali ja ne mogu da verujem da se to desilo u tako kratkom periodu. Ja sam rekla da mi nije logično da se ovde zameraš za glupost, a ovde ti se zove bivša ljubav. On meni sinoć kaže, ne 5 puta smo imali se*s, ne znam šta hoćeš ti... Opet ja bolesna, jutros do devet ujutru se prisećam naših poljubaca - rekla je Dalila.

Rekao sam i Dejanu isto, nenormalne su mi tvoje reakcije za stolom, ne kažeš svoje mišljenje - nastavio je Đedović.

Rekla sam da mi se zgadio i da ne mogu da verujem da se ovo desilo. On je pritom meni prebacivao zašto ja ne želim da imam intiman odnos sa njim, kao zbog Dejana i osećaja prema Dejanu... Kao da je sve vreme tražio neki rozlog koji je bio čvrst, da bi me ostavio, sad priča da smo bili nesrećni. Nemoj da priča u moje ime, nek priča u svoje. Nema razloga, ja više ne mogu, jutros sam se isplakala, nisam oka sklopila. Čas se smejem, čas plačem - rekla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Daki

25.11.2021 16:29

Samo joj se sve vratilo. Samo ne u meri u kojoj je zasluzila. Zasluzila je batine, vredjanje, ruganje... sve sto je ona radila coveku koji ju je 5 godina obozavao.

Zana

25.11.2021 16:39

Sta prave toliku buku i toliku dramu sto je Car ostavio Dalilu sa kojom bio u kombinaciji manje od mesec dana ? Gde su bili Irma, Sale, Matora, Andjela da pokazu empatiju prema Dejanu kada je Dalila na muzevljeve oci nacinila preljubu i PLJUNULA na muza i na pet godina braka zarad " visenja na plafonu " sa Carem ?