TRAŽIO JE SVE VREME RAZLOG DA ME OSTAVI: Dalila jeca na sav glas, NE MOŽE DA PREBOLI RASKID SA FILIPOM!

Autor: Republika

Zadruga

25.11.2021

14:40

Dalila Dragojević danima već ne može da dođe sebi, a danas je izašla iz Bele kuće i zajecala na sav glas, zbog trenutne ljubavne situacije sa Filipom Carem.

TRAŽIO JE SVE VREME RAZLOG DA ME OSTAVI: Dalila jeca na sav glas, NE MOŽE DA PREBOLI RASKID SA FILIPOM!

printscreen

Već danima ljubavni četvorougao trese zidine Bele kuće, od Majinog ulaska, ljubavni odnos poznate rijaliti preljubnice i šarmera Filipa Cara totalno se urušio, kao kula karata.  

Dalila Dragojević danima već ne može da dođe sebi,  a danas je izašla iz Bele kuće i sa Markom Đedovićem razgovarala o celokupnom odnosu sa Filipom Carem. Dalila je ubrzo počela da plače kada je još jednom shvatila šta joj je Car uradio.

printscreen

Dalila jeca za Filipom Carem

Ne može on da se pomiri sa mnom, ali ja ne mogu da verujem da se to desilo u tako kratkom periodu. Ja sam rekla da mi nije logično da se ovde zameraš za glupost, a ovde ti se zove bivša ljubav. On meni sinoć kaže, ne 5 puta smo imali se*s, ne znam šta hoćeš ti... Opet ja bolesna, jutros do devet ujutru se prisećam naših poljubaca - rekla je Dalila.

Rekao sam i Dejanu isto, nenormalne su mi tvoje reakcije za stolom, ne kažeš svoje mišljenje - nastavio je Đedović.

Rekla sam da mi se zgadio i da ne mogu da verujem da se ovo desilo. On je pritom meni prebacivao zašto ja ne želim da imam intiman odnos sa njim, kao zbog Dejana i osećaja prema Dejanu... Kao da je sve vreme tražio neki rozlog koji je bio čvrst, da bi me ostavio, sad priča da smo bili nesrećni. Nemoj da priča u moje ime, nek priča u svoje. Nema razloga, ja više ne mogu, jutros sam se isplakala, nisam oka sklopila. Čas se smejem, čas plačem - rekla je Dalila.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Daki

25.11.2021 17:29

Samo joj se sve vratilo. Samo ne u meri u kojoj je zasluzila. Zasluzila je batine, vredjanje, ruganje... sve sto je ona radila coveku koji ju je 5 godina obozavao.

Zana

25.11.2021 17:39

Sta prave toliku buku i toliku dramu sto je Car ostavio Dalilu sa kojom bio u kombinaciji manje od mesec dana ? Gde su bili Irma, Sale, Matora, Andjela da pokazu empatiju prema Dejanu kada je Dalila na muzevljeve oci nacinila preljubu i PLJUNULA na muza i na pet godina braka zarad " visenja na plafonu " sa Carem ?