POLICIJA TREBALA DA REAGUJE, MAKLJALI SU SE, TUKLA GA DVA DANA: ŠOK detalji odnosa Maje i Cara, isplivalo sve na videlo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

25.11.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do šokantnih saznanja o odnosu Maje Marinković i Filip Car.

POLICIJA TREBALA DA REAGUJE, MAKLJALI SU SE, TUKLA GA DVA DANA: ŠOK detalji odnosa Maje i Cara, isplivalo sve na videlo! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

 

U rijalitiju ,,Zadruga 5" situacija je potpuno izmakla kontroli, a Đole Kralj otkrio je sve o odnosu Maje Marinković i Filipa Cara i svi skandali koji su se odigrali tokom leta. Nakon što su Maja i Filip uplovili u romansu, svi su pomislili da će se ona smiriti, ali tu se stvar zakomplivakovala, pa je Car nekoliko puta dobio po nosu. Đole Kralj ispričao je sve ono u šta je upućen i kako su funkcionisali u Novom Sadu:

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Maja Marinković i FIlip Car

 

- Oni ne mogu da izdrže dva, tri dana. Svaki dan su se klali, Dragana je uzela da je snima da bi dokazala, Maja je išamarala. Svaki dan klanje. Ubijali su se u Novom Sadu - rekao je zatim Đole.

Portal Republika.rs došao je do novih detalja o odnosu Maje i Cara tokom leta. Naime, kako smo saznali, njihove česte svađe izbijale su takoreći svakodnevno, a dolazilo je čak i do fizičkog nasrtaja. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

- Kada je Maja bila trudna, ono kad je izašla iz Zadruge, ona je ušla u vezu sa Filipom, posle je i abortirala dete. Ona tvrdi da je dete Janjuševo, što i nije isključeno, jer su oni u rijalitiju imali odnose bez kondoma. Navodno je Janjuš dao novac za abortus, uplatio joj je pare i ona je tako to rešila, nažalost. Nije bila za to, ali ona nije znala šta je snašlo, on se nije javljao, kao što su svi i očekivali. Kad su bili u Beču, ona se sa Filipom svađala, to je lomilo, bukvalno su se tukli, makljaža gora nego u Zadruzi. Bilo je zaista užasno! To je trajalo sve dva dana skoro! Ljudis u ih razdvajali, gledali sa strane, snimali ih telefonima, mislim stvarno blam nad blamovima! I na kraju je skočila i sa devojku Draganu, vikala je na nju, pretila i policijom i udarila joj šamar, pa je počupala! - govori izbor za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Ali nisu se oni tukli samo u Beču, ma kakvi, oni su se bre tukli gde su stigli, Novi Sad, Beograd, po zgradama, ljudi, to je bilo strašno, psovke, svađe, u kolima, poruke kakve su razmenjivali, to je samo da Bog sačuva. Ne znam da li će njih dvoje sada uspeti, vidim da im već haos u odnosu, mislim ni ne zanima me iskreno, pratim, jer mi je zanimljivo da gledam, ovo što se sada dešava, bukvalno nikada nije bilo u rijalitiju, ali očigledno da se sve ovo dešava i oko nas, ali da mi toga nismo ni svesni. Oni su prekucali igricu i scenario i španskih serija! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading